Anant Ambani și Radhika Merchant
Actualitate

Anant Ambani și Radhika Merchant / Foto: Profimedia

Nuntă de miliardar în India. Rihanna cântă, Mark Zuckerberg și Ivanka Trump, pe lista invitaților, mese peste 51.000 de localnici

Mark Zuckerberg și Ivanka Trump sunt pe lista invitaților la nunta și evenimentele premergătoare care-i au în prim-plan pe unii dintre cei mai bogați oameni din lume.

Cel mai bogat bărbat din Asia, Mukesh Ambani, își însoară băiatul la vară. Afaceristul nu se uită la bani când vine vorba de extravaganta gală programată pentru luna iulie. Petrecerile deja au început, cu trei zile și trei nopți de evenimente care reunesc staruri de la Bollywood, vedete internaționale, sportivi, politicieni și oameni de afaceri din toată lumea.

Citește și: Cum a încercat o soacră să-i distrugă nunta unei tinere. Povestea e virală: „S-a opus evenimentului din prima zi!”

Rihanna
Rihanna a ajuns în India pentru nunta fiului celui mai bogat om din Asia. / Foto. Profimedia

Rihanna a ajuns deja în Jamnagar, unde va ține un spectacol de 3 ore la evenimentul privat, pentru care va primi 5 milioane de lire sterline, după cum scrie Daily Mail. Mai mult, și Ivanka Trump, fiica cea mare a lui Donald Trump, dar și Mark Zuckerberg și soția lui, Priscilla, au fost pozați în India. Iluzionistul David Blaine este și el printre cei care vor întreține atmosfera. Și Bill Gates este pe lista invitaților, dar și regele Bhutanului.

Mark Zuckerberg si sotia lui
Mark Zuckerberg și soția lui, la nunta fiului celui mai bogat om din India / Foto: Profimedia

Citește și: Prințul Abdul, cel mai râvnit burlac din Asia, s-a căsătorit cu o tânără din popor. Nunta va dura zece zile: „Este ca un basm!”

1.000 de invitați aleși pe sprânceană și masă pentru 51.000 de localnici

Anant, fiul lui Mukesh Ambani (a 10-a cea mai bogată persoană din lume), își va uni viața de cea a Radhikăi Merchant, fiica unor moguli din lumea farmaceutică. Doar cele trei zile și trei nopți de petreceri de acum vor costa în jur de 120 de milioane de lire sterline, 20 de milioane fiind doar contractul de catering. În iulie, când nunta se va oficia în Mumbai, suma va mai crește cu alte multe milioane.

Ivanka Trump
Ivanka Trump la nunta fiului celui mai bogat om din India / Foto: Profimedia

Mirele și mireasa, alături de socrii mari, au lansat cele trei zile de festivități cu o masă dată pentru 51.000 de oameni. "Nicio cheltuială nu e prea mare pentru petrecerea de trei zile. Este o sumă amețitoare, dar când familia Ambani face ceva, o face la nivel mare. Tot orașul Jamnagar sărbătorește. Cu toții sunt hrăniți, aranjați și tratați precum celebritățile", a spus o sursă pentru publicația britanică citată.

anant ambani
Mirele Anant Ambani și familia lui au hrănit zeci de mii de oameni. / Foto: Profimedia

Mai mult, familia a construit și un complex templu hindus în oraș. 1.000 de invitați vor participa la cele trei zile de petreceri, timp în care vor merge și la un sanctuar de animale, dar vor vizita și orașul și vor avea parte de experiențe locale, iar 100 de bucătari vor pregăti feluri de mâncare indiene, mexicane sau europene. 

În 2018, miliardarul indian și-a căsătorit și fiica. Atunci, ar fi cheltuit circa 100 de milioane de lire sterline. Beyonce a cântat la eveniment și a fost plătită cu 6 milioane de dolari.

Citește și: O tânără de 28 de ani a făcut atac de cord la o zi după nuntă, chiar în timp ce pleca în luna de miere. Ce au descoperit medicii

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri