oksana si victor, liov
Actualitate

Oksana, o asistentă de 23 de ani rămasă fără picioare, s-a căsătorit într-un spital din Liov cu iubitul ei. / Foto: captură video

O asistentă din Ucraina, care și-a pierdut ambele picioare într-o explozie, s-a căsătorit în spital. Dans emoționant în brațele soțului

O tânără ucraineancă de 23 de ani, care și-a pierdut ambele picioare într-o explozie, a avut parte de momente de neuitat chiar în spital. De profesie asistentă medicală, aceasta a îmbrăcat rochia albă și s-a căsătorit cu iubitul ei. Un clip de-a dreptul emoționant s-a viralizat pe rețelele sociale și îi întruchipează pe cei doi îndrăgostiți în ipostaze de neuitat pentru ei.

Dragostea a doi tineri ucraineni s-a materializat într-o ceremonie de nuntă atipică și un dans al mirilor cum nici în cele mai negre coșmaruri nu-și puteau imagina. Oksana, o asistentă medicală, a rămas fără ambele picioare și fără patru degete de la mână stângă, după ce a călcat pe o mină pusă de ruși, în timp ce încerca să meargă la iubitul ei, Victor, pentru a-l avertiza de pericol.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Cum a aflat Volodimir Zelenski de începerea războiului din Ucraina, când nici nu se crăpase de ziuă. Soția și copiii “au dat alarma”

Internată în Liov, Oksana a îmbrăcat o rochie albă, diafană, și și-a pus o coroniță de flori pe cap, pentru a-și uni destinul de cel al logodnicului său. În toată tristețea și neputința care au cuprins-o, dată fiind situația ei medicală, aceasta a avut puterea să se bucure de momentul care a avut loc în camera de gardă a spitalului.

oksana, victor, liov

Oksana a fost purtată în brațe de proaspătul ei soț, în timp ce ea s-a cuibărit la pieptul lui, emoționată și înlăcrimată, într-o îmbrățișare care a spus mai mult decât orice cuvinte. Ceilalți pacienți i-au aplaudat și i-au îndemnat să-și pecetluiască iubirea cu un sărut.

Citește și: Povestea unei fetițe de zece ani care a fugit din calea războiului din Ucraina în Anglia: ”Mă simt în siguranță aici!”

Foto: capturi Facebook Ukraine UA

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri