Lucy Welcher
Actualitate

Lucy Welcher, o tânără de 19 ani, susține că e prea frumoasă ca să muncească. / Foto: Instagram

O fată de 19 ani, criticată online după ce a spus că e prea drăguță ca să muncească: Arăt ca și cum aș vrea să mă trezesc zilnic la 6?

O canadiancă de 19 ani a stârnit rumoare pe TikTok după ce a făcut un clip în care a spus că e prea frumoasă pentru a lucra. Imediat au apărut reacțiile negative la adresa lui Lucy Welcher, căreia i s-a spus că se crede "centrul universului".

Într-un clip postat pe rețelele sociale, tânăra a spus că programul de muncă de opt ore pe zi nu i se potrivește de nicio culoare: "Nu vreau să muncesc pentru tot restul vieții mele. Arăt ca și cum vreau să mă trezesc la șase dimineața în fiecare zi în următorii 60 de ani? Nu! Sunt prea drăguță pentru asta".

Citește și: O tânără a ales să lucreze în construcții și face furori pe internet: ”Mi se spune că sunt prea frumoasă pentru a tencui pereți!”

@luluhasfun I’m gonna make a shirt that says “2 pretty 2 work” 😍😍 #greenscreen #readinghatecomments #starbucks ♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Înainte să-și șteargă filmulețul de pe TikTok, vorbele ei s-au viralizat rapid, iar comentariile nu au fost deloc prietenoase: "Cum ar fi să încerci să devii un adult în loc de o prințesă privilegiată?!"; "Îmi pare rău să te dezamăgesc, dar lumea nu se învârte în jurul tău"; "Sper că vei deveni mai umilă, ai nevoie de asta" - au fost doar trei dintre mesajele primite de Lucy, scriu cei de la Daily Mail.

Citește și: ”Coșmarul” pe care-l trăiește o tânără pentru că e ”prea frumoasă”: ”Oamenii sunt invidioși pe silueta mea!”

Foto: Instagram

Etichete: viral , tiktok , lucy welcher

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri