O femeie și-a plătit operațiile estetice cu cardul de credit al soțului
Actualitate

O femeie și-a plătit operațiile estetice cu cardul de credit al soțului / Captură TikTok

O femeie a folosit cardul de credit al soțului pentru a-și plăti operațiile estetice: ”Acum mă simt, în sfârșit, bine în pielea mea!”

O femeie a devenit cunoscută pe rețelele sociale după ce a dezvăluit că a folosit cardul de credit al soțului pentru a-și plăti operațiile estetice, în încercarea de a-și recăpăta silueta de dinainte de sarcină. Imaginile făcute publice au stârnit numeroase controverse printre internauți.

Jennifer, o femeie în vârstă de 37 de ani, a făcut public un videoclip pe TikTok, în care și-a etalat noul trup, obținut în urma unor proceduri estetice.

Citește și: Rebel Wilson, mărturisiri după ce a făcut publică o imagine de acum șapte ani: ”Foloseam mâncarea pentru a-mi amorți emoțiile!”

@jlohomes518

Some before and after 2 wks post op ##plasticsurgery ##mommymakeoversurgery ##tummytuck ##weightloss ##plasticsurgeryjourney ##selflove ##over30 ##momlife

♬ original sound - Rocio

Femeia a povestit că nu a reușit să scape de burta inestetică prin regim, așa că s-a gândit să apeleze la bisturiu. Fără să stea pe gânduri, ea a cheltuit nu mai puțin de 15.000 de lire sterline pe operațiile estetice, și anume pe o liposucție și o intervenție de mărire a sânilor.

Jennifer, care trăiește în Ballston Spa, Statele Unite ale Americii, a dezvăluit că nu a plătit cu bani cash procedurile estetice, ci a folosit cardul de credit al soțului.

În imaginile făcute publice pe rețelele sociale, femeia și-a etalat noul trup, iar reacțiile internauților nu au întârziat să apără: ”Arăți fenomenal. Sunt atât de bucuroasă pentru tine.”, ”Arăți senzațional, a meritat orice efort”, au fost câteva dintre comentarii.

Citește și: Tammy Hembrow, regina fitnessului, are o avere de două milioane de dolari la doar 27 de ani. Deține zeci de genți de lux

Totodată, ea a mărturisit că se simte, în sfârșit, bine în pielea ei: ”Mă simt extraordinar. Consider că sunt, în sfârșit, o femeie sexy.”, a mărturisit ea, dezvăluind că a așteptat mult să ajungă la silueta la care visa. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?