tammy hembrow
Divertisment

Tammy Hembrow, sursă foto: Instagram

Tammy Hembrow, regina fitnessului, are o avere de două milioane de dolari la doar 27 de ani. Deține zeci de genți de lux

Tammy Hembrow are, la doar  27 de ani, o avere de aproximativ 2 milioane de dolari, așa că își permite să se bucure de toate plăcerile vieții, chiar și de cele pentru care trebuie să scoată din buzunar sume cu mai multe zerouri.

Într-o postare pe Instagram stories, influencerul de fitness și-a arătat gusturile rafinate printr-o poză cu scumpa colecție de genți de lux din garderoba ei. Poza postată de Tammy a dezvăluit doar o mică parte din colecția ei ce însumează piese de 170.000 de dolari.

Citește și: Tammy Hembrow, supranumită regina fitnessului, transformare radicală. Cum arăta înainte să facă din sport o carieră

Garderoba lui Tammy este perfect organizată, gențile de la același brand fiind puse pe același raft. Ambalajele cu numele brandurilor se află în spatele aranjamentului de genți, drept dovadă că fiecare geantă este originală, nu o replică.

genti tammy hembrow

Raftul de sus include, printre altele, o poșetă roz în valoare de 2.000 de dolari, și patru genți baghetă de nylon, fiecare valorând în jur de 2.200 dolari. Pe raftul din mijloc figurează câteva piese de la un alt brand celebru, inclusiv o geantă verde din bumbac care valorează 2.700 $. În plus, Tammy are și două poșete ce valorează în jur de 5.200 dolari. Pe raftul de jos se poate observa și o piesă făcută pe comandă și ștanțată cu brandul ei de îmbrăcăminte, Saski.

genti tammy hembrow

Cu toate acestea, colecția lui Tammy de genți este mult mai mare decât sugerează postarea, ea pozându-se adesea cu poșetele multor designeri celebri. În martie, a postat un video cu ea în timp ce aranja alte zece piese ale unui brand franțuzesc.

Cine este Tammy Hembrow

Cine este Tammy Hembrow

Tammy Hembrow este un star al Instagramului. Cu aproape 13 milioane de urmăritori, modelul fitness în vârstă de 27 de ani este o adevărată inspirație pentru pasionații de sport, iar formele sale ar putea să concureze cu ușurință cu cele ale lui Kim Kardashian.
Extrem de activă pe Instagram, Tammy postează tot felul de fotografii din sala de forță, prin care își ține fanii la curent cu cele mai eficiente exerciții pentru obținerea condiției fizice dorite. De asemenea, aceasta nu ezită să-și etaleze silueta de invidiat și în cele mai decupate costume de baie.

Citește și: Regina fitnessului, Tammy Hembrow, impresionează din nou. Modelul și-a etalat corpul tonifiat într-o rochie extrem de decupată

Deşi este tânără, frumoasa blondă este mama unui băiețel pe nume Wolfie, în vârstă de 5 ani și a unei fetițe pe nume Saskia, în vârstă de patru ani. Cu toate acestea, Tammy ar putea cu ușurință să treacă drept sora lor mai mare, căci la cum arată, nimeni nu ar bănui că a trecut prin două sarcini.

Foto: Instagram

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri