O femeie a născut al 16-lea copil
Actualitate

O femeie a născut al 16-lea copil / Captură video Youtube

O femeie de 39 de ani a născut al 16-lea copil și nu vrea să se oprească aici: ”Fiecare bebeluș e o binecuvântare!”

O femeie în vârstă de 39 de ani, mama a 15 copii, a adus pe lume al 16-lea copil de curând, impresionând o lume întreagă. Ea susține, însă, că nu vrea să se oprească aici, întrucât ”fiecare bebeluș e o binecuvântare de la Dumnezeu și adoră să fie însărcinată.”

Patty Hernandez, o femeie de 39 de ani și soțul ei, Carlos, de 28 de ani, trăiesc cu familia lor numeroasă în Carolina de Nord, Statele Unite ale Americii, într-o casă cu cinci dormitoare.

În ciuda faptului că doar Carlos, soțul femeii, lucrează, aceștia nu se plâng de greutățile pe care le întâmpină și spun că fiecare copil este o binecuvântare. Mia mult de atât, pentru a-i mulțumi pentru sprijinul acordat familiei, Patty a decis să le pună nume copiilor care încep cu litera ”C”.

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Admiratorii lui Meghan Markle și ai prințului Harry, deranjați de poza aniversară cu micuțul Archie: "Fața lui e top secret"

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Astfel, cei doi soți au cinci băieți, zece fete, iar șase dintre ei sunt gemeni. Mai mult de atât, de curând, ei au devenit părinții unui băiețel, pe care au ales să-l numească Clayton, continuând astfel tradiția familiei.

Cel mai mare copil al familiei are 13 ani, Carlon Junior. Urmează Christopher, 11 ani, Carla și Caitlyn, 10 ani, Cristian, 9 ani, Celeste, 8 ani, Cristina, 7 ani, Calvin și Catherine, șase ani, Carol, patru ani, Caleb și Caroline, trei ani, Camilla, doi ani, Charlotte și Crystal, un an.

Vestea inedită a fost făcută chiar de Patty Hernandez, prin intermediul unui mesaj făcut public pe Facebook.

Citește și: Povestea bunicii care și-a născut propria nepoată. Prin ce a trecut după venirea ei pe lume: ”N-am mai experimentat așa ceva!”

Femeia a povestit, de asemenea, că ultima sarcină a fost cea mai ușoară dintre toate, iar asistentele au recunoscut-o și, mai mult de atât, au glumit că ”o văd în fiecare an”.

În ciuda faptului că primește numeroase comentarii din partea internauților care o critică pentru faptul că a făcut atâția copii, ea consideră că ”fiecare bebeluș a fost o binecuvântare de la Dumnezeu”.

Aceasta susține că își dorește să mai aibă și alți copii: ”Nu folosim nicio metodă contraceptivă. Mereu e nebunie în casa noastră. Dar sunt foarte fericită când sunt însărcinată. Cam la trei luni după ce am născut, rămân iar însărcinată.”, a mai mărturisit ea.

 

Etichete: copii , patty hernandez , sarcini

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri