Meghan Markle, printul Harry și Archie
Actualitate

Meghan Markle, printul Harry și Archie, în 2019, într-una dintre puținele imagini în care se vede fața micuțului. / Foto: Profimedia

Admiratorii lui Meghan Markle și ai prințului Harry, deranjați de poza aniversară cu micuțul Archie: "Fața lui e top secret"

Moment deosebit de important pentru prințul Harry și Meghan Markle! Fiul lor, Archie, a împlinit 2 ani și a fost sărbătorit pe domeniul din California al cuplului, estimat la 14 milioane de dolari. Imaginea aniversară pe care părinții au ales să le-o arate admiratorilor a iscat multe controverse.

Unul dintre motivele pentru care Meghan și Harry au decis să se mute din Marea Britanie a fost și faptul că au vrut să scape de agresivitatea fotoreporterilor din Regat. Fosta actriță ține mult la intimitatea vieții de familie, motiv pentru care nici nu-l expune excesiv pe fiul său. Așa se explică și de ce poza aniversară cu Archie îl înfățișează cu spatele către cameră, fără a i se vedea fața, în timp ce se joacă cu baloane în curtea vilei din Montecito, California, notează Daily Mail.

Citește și: Noi dezvăluiri despre relația dintre prințul Charles și fiul său. Motivul pentru care s-ar putea să nu-l ierte niciodată pe Harry

Archie

Din momentul în care fotografia a fost făcută publică, pe rețelele sociale au început adevărate controverse. Un utilizator Twitter s-a grăbit să spună: "Fața lui Archie este top secret. E chiar ridicol", pentru ca alții să completeze: "De ce v-ați mai deranjat să puneți poza?";"De ce nu îi arată niciodată fața? Este pentru că nu e el sau sunt atât de pretențioși? Pe copiii lui Kate și William îi vedem mereu, de ce nu și pe Archie?!".

Citește și: Meghan Markle, criticată pentru subiectul primei ei cărți. A scris despre relația tați-copii, dar legătura cu părintele ei este ruptă

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Meghan Markle, însărcinată cu al doilea copil. Vestea vine la câteva luni după ce a pierdut o sarcină: ”Archie va fi frate mai mare!”

Au existat și destule persoane în favoarea deciziei luate de Meghan și Harry de a nu-și expune copilul: "De ce i-ar arăta fața după toată tevatura prin care a trecut deja legată de părul lui, de cuoloarea pielii?! Lăsați copilașul în pace!"; ""Este un copil și are dreptul la intimitate. Când va avea 18 ani, va decide singur ce își dorește".

Meghan Markle a scris o carte inspirată din relația dintre prințul Harry și Archie

"The Bench" ("Banca"-n.r.) este prima carte a ducesei de Sussex, inspirată de o poezie pe care a scris-o pentru prințul Harry la o lună după nașterea fiului lor, Archie.

Cartea pentru copii pleacă de la relația dintre un tată și copilul lui, iar ilustrațiile realizate de un artist din California înfățișează un bărbat roșcat în haine militare, cu referire la prințul Harry și trecutul lui în armată.

Citește și: Omagiul lui Meghan Markle. Cum a ținut fosta actriță sa-si ia adio de la prințul Philip

"The Bench a pornit ca un poem pe care l-am scris pentru soțul meu de Ziua Tatălui, la o lună după ce s-a născut Archie. Poezia a devenit această poveste, iar Christian (ilustratorul - n.r.) a pus totul în culori eterice, pentru a captura căldura, bucuria și starea de confort din relația dintre tați și fii. Această reprezentare este deosebit de importantă pentru mine. Speranța mea este ca "The Bench" să rezoneze cu fiecare familie, așa cum a făcut-o cu a mea", a transmis Meghan Markle printr-un comunicat în care anunță și că opera sa se va lansa în 8 iunie, concomitent în SUA și Marea Britanie.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri