Close,Up,Of,Bride,With,Ring,Hugging,Groom,At,Beach,
Actualitate

Credit foto: Shutterstock

O femeie de 53 de ani s-a căsătorit cu fiul ei adoptiv, pe care l-a crescut de la 14 ani: „Relația noastră este perfectă!”

O femeie în vârstă de 53 de ani, care trăiește în Rusia, a șocat o lume întreagă după ce s-a căsătorit cu fiul ei adoptiv, în vârstă de doar 22 de ani, pe care l-a crescut de când avea 14 ani.

Aisylu Chizhevskaya Mingalim, o femeie în vârstă de 53 de ani, din Rusia, i-a șocat pe asistenții sociali cărora le-a dezvăluit că s-a căsătorit cu fiul ei adoptat, Daniel Chizhevsky, în vârstă de 22 de ani.

Cei doi și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii discrete, pe 20 octombrie, care a avut loc într-un restaurant din Kazan, un oraș din Republica Tatarstan, Rusia.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: O femeie de 38 de ani, criticată dur pentru felul în care și-a felicitat fiul adolescent după un meci: "Eram convins că e iubita lui"

Mingalim l-a crescut pe Daniel de când acesta avea 14 ani. Potrivit Mirror, l-a adoptat pe băiat după ce l-a cunoscut într-un orfelinat unde preda lecții de canto.

La scurt timp după ce a ieșit la iveală această informație, asistenții sociali s-au sesizat de urgență, căci femeia mai avea în grijă cinci copii - patru fete și un băiat. Mingalim a fost deranjată de această „mișcare”, ea plângându-se că unii dintre ei au fost deja luați din grija ei și mutați în locuințe sociale ori s-au întors la familiile lor. Ea are, de asemenea, un fiu dintr-o căsnicie anterioară.

„Relația noastră este perfectă. Nu putem trăi unul fără celălalt. Avem multe lucruri în comun”, a declarat ea pentru presa locală, potrivit sursei citate.

Citește și: E "iubită profesionistă", dar nici măcar nu se întâlnește cu bărbații care o plac. "Unul m-a trecut în testament"

Femeia nu are de gând să renunțe la copiii pe care îi avea în grijă, motiv pentru care se gândește să-i ia la Moscova, acolo unde „pot trăi liniștiți și liberi”, după cum a mai spus ea.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri