O femeie va deveni bunică la 32 de ani
Actualitate

O femeie va deveni bunică la 32 de ani / Captură video TikTok

O femeie în vârstă de 32 de ani va deveni bunică în câteva săptămâni: ”Oamenii sunt șocați!” Fiica ei are 16 ani

O femeie în vârstă de 32 de ani, care va deveni bunică în doar câteva săptămâni, susține că oamenii sunt șocați atunci când aud această informație, considerând că este prea tânără pentru așa ceva.

Shannon, o femeie din West Bromwich, Regatul Unit, a devenit mamă pentru prima oară la 16 ani, iar acum fiica ei, care are 16 ani, va deveni și ea mamă, urmând să aducă pe lume un băiețel în curând, potrivit Daily Mail

@shann_32_xoxoxoxx Replying to @courtney-leigh💕🫶🏼 thank you babe xxx #fyp ♬ original sound - Shannon xoxo

Citește și: O bunică din România, stabilită în Anglia de 20 de ani, e campioană la bodybuilding: ”Arăt mai bine acum, decât la 20 de ani!”

”Toată lumea îmi spune asta: ești prea tânără ca să fii bunică!”, a declarat Shannon într-un clip postat pe TikTok, în cadrul căreia a a precizat, de asemenea, că este hotărâtă să depună eforturi pentru a fi cea mai bună bunică din lume.

Chiar dacă are 32 de ani, Shannon nu este cea mai tânără bunică din Regatul Unit, căci acest ”titlu” îl deține Kelly Healey, care avea doar 30 de ani în momentul în care fiica ei, Skye Salter, a devenit mamă, copilul ei având acum patru ani.

@shann_32_xoxoxoxx Can’t stand the ppl on this app getting a kick out of bullying others! Grow up! #fyp #foryoupage ♬ original sound - Meghan jade

De asemenea, asaltată de comentarii din partea fanilor pe rețelele sociale, femeia a povestit că a fost alegerea fiicei ei să devină mamă la o vârstă atât de fragedă și nu va fi furioasă pe această decizie niciodată.

Citește și: Lesley Maxwell, bunicuța superfit de 63 de ani, care concurează cu nepoata ei. Arată incredibil în costum de baie

În plus, vorbind despre experiența ei ca mamă tânără, femeia a spus că nu îi pare rău: ”Am avut un copil la o vârstă fragedă, dar a fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat. M-a schimbat ca om, a schimbat totul în viața mea”, a mai spus ea, explicând, de asemenea: ”Nu regret nimic!”

Femeia și-a crescut fiica singură, însă tatăl ei este acum în viața ei, ceea ce o bucură nespus de mult, căci și-a dorit ca ei să aibă o relație frumoasă.

Etichete: femeie , fiica , bunica

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri