BeFunky-collage (16)
Actualitate

Credit foto: Facebook

O fetiță de doi ani a trimis poze nud ale mamei ei tuturor contactelor din telefon: ”Am fost terifiată. Cred că am murit un minut!”

O fetiță în vârstă de doar doi ani, pe care mama ei a lăsat-o să se joace cu telefonul în timp ce își usca părul, a trimis mai multe fotografii nud ale femeii unor contacte din telefon, inclusiv colegi de serviciu ori de facultate.

Emily Schmitt, o tânără în vârstă de 30 de ani, i-a permis fiicei ei de doi ani, pe nume Carsyn, să se joace cu telefonul în timp ce își usca uscătorul. Femeia tocmai ieșise de la duș și, în timp ce își usca părul, fiica ei a început să o fotografieze şi să trimită mesaje diferitelor persoane din lista ei de contacte.

Citește și: “Cea mai frumoasă fată din lume”, fermecătoare la Paris Fashion Week. Cum a apărut în public

Când a primit un mesaj de la o colegă de serviciu care îi spunea ”mulțumesc pentru nud”, Emily și-a dat seama ce făcuse micuța Carsyn, dar era prea târziu. Aceasta trimisese mai multe fotografii unor foști colegi din facultate, un fost coleg de serviciu, dar și foști clienți ori colegi de muncă.

Ea le-a cerut scuze, ulterior, însă ulterir și-a făcut publică povestea, spre amuzamentul oamenilor.

”Am fost terifiată. Cred că am murit un minut, apoi m-am întors la viaţă pentru a le povești oamenilor ce mi s-a întâmplat” a spus Emily, iar apoi a continuat șirul mărturisirilor.

"Este o poveste amuzantă şi m-am gândit că oamenii sunt oricum în perioada asta înconjuraţi de tristeţe şi stres aşa că povestea mea într-o dimineaţă de luni i-ar putea face să zâmbească.”, a mai mărturisit ea.

Maisie Williams, de la fetița neînfricată din Game of Thrones la blonda atrăgătoare de azi. Cum a apărut pe covorul roșu

Emily nu și-a făcut, însă, prea multe griji, întrucât pozele fuseseră trimise pe Snapchat, astfel că au dispărut imediat.

”Din fericire fotografiile au fost trimise pe Snapchat tuturor contactelor mele, aşa că pozele nu au fost salvate. Au dispărut pentru totdeauna. E totuşi o veste confortabilă ştiind că toată lumea mi-a văzut fundul în acea dimineaţă”, a mai povestit femeia.

Cel care nu a fost foarte încântat de întâmplare a fost chiar soţul ei şi tatăl micuţei de doi anişori.

”Când l-am sunat pe soţul meu a izbucnit în râs, s-ar fi aşteptat la ceva asemănător din partea lui Carsyn. În schimb mi-a spus că e ”supărat” pentru că el nu a primit fotografiile şi a ratat momentul” a mai spus Emily, potrivit Mirror.

 

Etichete: mama , fiica , fetita , marturisiri , poze nud

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri