arya-stark-game-of-thrones-season-8-y3
Divertisment

Maisie Williams, de la fetița neînfricată din Game of Thrones la blonda atrăgătoare de azi. Cum a apărut pe covorul roșu

O știm de când avea numai 14 ani și juca rolul feritei neînfricate din Game of Thrones, Arya Stark. Am urmărit-o crescând, iar acum, la 23 de ani, Maisie Williams este o tânără atrăgătoare, însă un un stil diferit de cel al divelor de la Hollywood.

Tânăra britanică nu adoptă stilul vestimentar sexy sau provocator, însă ținutele sale ies adesea în evidență prin originalitatea lor. Nici coafurile nu sunt în standardele Hollywood, însă Maisie Williams are cu siguranță fanele ei, care îi copiază tunsorile și stilul vestimentar.

Stella McCartney : Front Row- Paris Fashion Week Womenswear Fall/Winter 2019/2020

Invitată la Gala For Planetary Health de la Monaco, actrița din Game of Thrones a reușit să se facă remarcată, chiar dacă nu tocmai pe lista celor mai bine îmbrăcate vedete. Aceasta a purtat o rochie transparentă cu broderii multicolore, iar parul părea… necoafat :)

Sursa foto: GETTY


Maisie Williams și-a accesorizat ținuta cu o mască neagră cu paiete, pe care nu a dat-o jos nici măcar pentru poze, așa cum au făcut-o alte vedete prezente la eveniment.

Monte-Carlo Gala For Planetary Health : Photocall
MONTE-CARLO, MONACO - SEPTEMBER 24: Maisie Williams attends the Monte-Carlo Gala For Planetary Health on September 24, 2020 in Monte-Carlo, Monaco. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images for La Fondation Prince Albert II de Monaco)

Aceasta a venit însoțită de iubitul ei, Reuben Selby.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri