Angajata a surorilor Kardashian-Jenner
Actualitate

Angajata a surorilor Kardashian-Jenner / Instagram, Profimedia Images

O fostă angajată a surorilor Kardashian-Jenner, dezvăluiri neașteptate: ”Eram exploatată, câștigam foarte puțini bani!”

Jessica DeFino, o tânără în vârstă de 32 de ani, care a lucrat pentru surorile Kardashian-Jennfer, a vorbit despre momentele de coșmar pe care le-a trăit ca angajată a acestora, dezvăluind că a fost exploatată și câștiga bani care-i erau de ajuns doar pentru a supraviețui.

Jessica DeFino a vorbit pentru prima dată despre coșmarul pe care l-a trăit ca angajată a surorilor Kardashian-Jenner în urmă cu câteva luni, când Kim Kardashian a fost criticată după ce s-a plâns într-un interviu pentru Variety că oamenii ”nu vor să lucreze în zilele noastre" și le-a adresat femeilor un îndemn dur în care le-a spus ”să se ducă dracului la muncă."

Kim Kardashian, dezvăluiri despre Kanye West: ”A vrut să renunțe la tot și să-și dedice viața fiind stilistul meu!”

Acum, însă, într-un interviu pentru Vice, tânăra a povestit că a lucrat ca editor la o aplicație pentru promovarea surorilor Kardashian-Jenner și abia își permitea să supraviețuiască de ola o lună la alta.

”Am fost asistent editor la Kardashian Jenner Official Apps și nu câștigam suficienți bani.”, a dezvăluit tânăra care a lucrat pentru surorile Kardashian-Jenner timp de un an de zile, în 2015. De asemenea, ea a mărturisit că a câștigat 35.000 de dolari pe an, bani care abia îi erau suficienți pentru a-i acoperi cheltuielile de la o zi la alta ori ca să-și facă plinul la mașină.

Citește și: „Să renunțe la setarea standardelor nerealiste!”. Kim Kardashian, acuzată de Photoshop după apariția pozelor reale de la Oscaruri

De asemenea, ea a povestit și un moment delicat, când a fost nevoită să mintă că este bolnavă.

”La un moment dat ajunsesem să sun şi să spun că sunt bolnavă pentru că nu mai aveam bani pentru un plin de benzină la maşina cu care mă deplasam spre birou. Iar când mi-am mai luat o colaborare în paralel, am fost mustrată. Când mi-am schimbat locul de muncă, mi-am dat seama că fusesem exploatată.”, a mai adăugat ea, potrivit sursei citate. 

De asemenea, în timp ce lucra pentru surorile Kardashian-Jenner, ea a fost nevoită să-și vândă hainele pentru a-și acoperi chiria ori să doneze sânge pentru a face mai mulți bani pentru a supraviețui.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?