Exclusive - Kim Kardashian out and about, Los Angeles, California, USA - 25 Jun 2021
Divertisment

Kim Kardashian. Profimedia

Kim Kardashian, dezvăluiri despre Kanye West: ”A vrut să renunțe la tot și să-și dedice viața fiind stilistul meu!”

Kim Kardashian a dezvăluit că fostul ei soț, Kanye West, a vrut să ”renunțe la tot” și ”să-și dedice viața fiind stilistul ei”, potrivit declarațiilor făcute de vedetă într-un nou episod al seriei ”The Kardashians”.

Kim Kardashian și Kanye West au divorțat, oficial, în luna martie a acestui an, vedeta chiar este implicată într-o nouă relație cu Pete Davidson, însă continuă să apara noi detalii despre ce s-a întâmplat între ei.

Într-un nou episod al seriei, Kim Kardashian, în vârstă de 41 de ani, îi dezvăluie prietenei sale, în timp ce își alege ținutele pentru emisiunea ”Saturday Night Live”, că fostul ei soț, Kanye West, vrea să renunțe la tot și să-și dedice viața fiind stilistul ei.

Citește și: Ținuta lui Kim Kardashian de la premiera show-ului „The Kardashians” a uimit pe toată lumea. Vedeta a strălucit într-o rochie argintie

Kim Kardashian și Kanye West au împreună patru copii - North, opt ani, Saint, șase ani, Chicago, patru ani și Psalm, de doi ani.

La scurt timp după ce s-a despărțit de Kanye West, aceasta a început o relație cu Pete Davidson, iar de-a lungul timpului, ea nu s-a temut să vorbească despre relația pe care o are acum.

”Mă simt bine. Întotdeauna mi-am încurajat prietenii și familia să fie fericiți. Apoi a venit o vreme când mi-am spus - am 40 de ani, fuck it, e timpul să-mi găsesc propria fericire.”, mărturisea Kim în cadrul unui interviu pentru Ellen DeGeneres.

Kim Kardashian și Pete Davidson la premiera show-ului „The Kardashians” din Los Angeles/ Profimedia
Kim Kardashian și Pete Davidson la premiera show-ului „The Kardashians” din Los Angeles/ Profimedia

Citește și: „Să renunțe la setarea standardelor nerealiste!”. Kim Kardashian, acuzată de Photoshop după apariția pozelor reale de la Oscaruri

Kim Kardashian a dezvăluit și faptul că Pete are câteva tatuaje făcute special pentru ea și a explicat cum numele ei de pe pieptul lui nu este tatuat, ci imprimat cu fier încins.

”Și-a dorit să facă ceva diferit și să nu-l poată îndepărta. Și-a dorit să fie ca o cicatrice pentru el.”, mai spunea ea.

Kim Kardashian a divorţat oficial de Kanye West

Kim Kardashian a devenit oficial singură în luna martie a acestui an, după ce un judecător din Los Angeles a pronunţat divorţul său de Kanye West, cu care vedeta s-a căsătorit în 2014, informează AFP.

Vedeta de reality-show Kim Kardashian s-a prezentat în faţa instanţei prin internet, însă Kanye West a fost reprezentat de avocatul său, care nu a obiectat faţă de desfacerea căsătoriei.

Citește și: Kim Kardashian, surprinsă în piscină în toiul nopții. Vedeta arată uimitor într-un costum de baie negru

Rapperul, care şi-a schimbat oficial numele în "Ye", s-a opus acestei despărţiri şi i-a cerut în mai multe rânduri lui Kim Kardashian, pe reţelele sociale, să se împace.

Kim Kardashian a solicitat divorţul anul trecut, după luni de zvonuri apărute în presă cu privire la problemele sale conjugale şi tulburările de sănătate mintală ale rapperului.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri