El e copilul care primește haine de 2.000 de lire sterline
Actualitate

El e copilul care primește haine de 2.000 de lire sterline / Facebook

O mamă a cheltuit aproape 2.000 de lire sterline ca să-și pregătească copilul de școală: ”Poartă numai haine de designer!”

Pregătirile pentru începutul noului an școlar sunt în toi, iar pretențiile copiiilor le dau bătăi de cap multor părinți. Este și cazul acestei mame care a mărturisit că a fost nevoită să cheltuie aproape 2.000 de lire sterline pe hainele de școală ale fiului ei de zece ani, întrucât poartă doar piese ”de designer”. 

Cei mai mulți dintre copii primesc haine noi la începutul anului școlar, însă foarte puțini au un buget ca al lui Charlie Russel, în vârstă de doar zece ani.

Citește și: Imagini rare cu Marilyn Monroe, scoase la licitație. Cum arăta cea mai frumoasă femeie a anilor '50 înainte să devină celebră

Puștiul este pasionat de modă și își alege cu grijă hainele pe care le poartă, toate semnate de branduri celebre, fapt pentru care mama lui, Doris, a mărturisit că a fost nevoită să scoată din buzunare nu mai puțin de 2.000 de lire sterline.

Potrivit Daily Star, femeia a plătit pentru puștiul ei de doar zece ani doar 120 de lire sterline pe o geacă, adică aproximativ 700 de lei. Acesta a primit, de asemenea, o pereche de adidași de aproape 700 de lei, precum și niște ghete de fotbal care au costat mai bine de 60 de lire sterline (aprox. 350 lei).

Un puști a primit haine de 2.000 de lire sterline pentru începutul anului școlar

Doris, care trăiește în Wimborne, Dorset, crede că pasiunea pentru modă a fiului ei vine din modeling, întrucât a fost protagonistul multor campanii pentru branduri celebre.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: „Nu a fost plăcut pentru nimeni, Catherine e fericită acum”. Michael Douglas a împărțit ani de zile, cu fosta soție, casa din Majorca

”Vrea mereu încălțări semnate de branduri celebre. Nu acceptă să îmbrace tricouri ieftine, așa cum poartă ceilalți copii. Doar un tricou costă cel puțin 90 de lei. Vrea adidași pentru care plătesc mai bine 70 de lire sterline (aprox. 300 de lei). Chiar și șosetele sunt scumpe.”, a mai povestit femeia, care a mărturisit, de asemenea, că are noroc că fiul ei cel mic nu face mofturi în ceea ce privește hainele și îi cumpără unele ieftine.

Ba mai mult, ca să economisească bani, ea își cumpără haine pentru ea foarte rar.

Etichete: haine , scoala , charlie russell

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri