Michael Douglas Retro
Divertisment

Michael Douglas și prima sa soție Diandra Luker, la Globurile de Aur, 1980. Profimedia

„Nu a fost plăcut pentru nimeni, Catherine e fericită acum”. Michael Douglas a împărțit ani de zile, cu fosta soție, casa din Mallorca

„Nu a fost plăcut pentru nimeni”. Michael Douglas recunoaște că a fost „incomod” să împartă atâția ani cu fosta sa soție Diandra Luker casa din Majorca. Actorul în vârstă de 76 de ani a scos de la vânzare luxoasa proprietate S'Estaca de la marginea satului Valdemossa, după ce a decis să cumpere partea deținută de Diandra.

Michael și Diandra aveau dreptul să petreacă fiecare câte șase luni pe an în casa din Majorca, ca parte a acordului de divorț. Proprietatea a fost pusă la vânzare în 2014, dar nu au primit nicio ofertă care să le convină. 

Căsnicia lor s-a încheiat în 2000. Au împreună un fiu, Cameron (42 de ani).

Într-un interviu acordat acum ziarului Ultima Hora, Michael a dezvăluit că soția sa Catherine este „foarte fericită” când se află în locuința lor din Spania: „A fost inconfortabil să împărțim casa cu fosta mea soție Diandra”. „Șase luni neplăcute pentru toată lumea în acest context”. „Catherine se simte în elementul ei aici, mai ales acum că nu mai împărțim casa cu Diandra. Se simte mult mai bine.”

Actorul se pregătește acum să părăsească Majorca, după ce a locuit trei luni aici, anul acesta.

Chiar luna trecută, Catherine posta pe Instagram cât de fericită este să culeagă roșii din propria sa grădină din Majorca.

Actrița a fost distribuită în rolul Morticia Adams, în noua serie regizată de Tim Burton, „Wednesday”. Filmările ar urma să înceapă în România, în octrombrie, potrivit Daily Mail.

Michael și Catherine au împreună doi copii: Dylan, 21 de ani, și Carys, 18 ani.

În discuția cu publicația spaniolă, Michael Douglas a oferit și câteva detalii despre cum arată viața lor de familie aici. Astfel, a povestit că se trezesc foarte devreme, citesc ziarul la cafea, înainte de a se apuca de sport.

„Dedic cel puțin două ore știrilor, Apoi ne apucăm de sport. În unele zile, vin prietenii la prânz, apoi ne buucrăm de siesta, și când ne trezim este ora la care încep să lucrez oamenii în Los Angeles, așa că încep să lucrez de aici cu cei din LA.”

O altă activitate preferată de cei doi este plimbarea cu barca: „Timpul zboară când suntem aici”.

De asemenea, Michael a mai dezvăluit că soția sa este fan al unui celebru lanț de supermarketuri, așa că îi place să meargă la cumpărături. În plus, Zeta face perdele pentru casa din Majorca, împreună cu mama ei.

Într-un interviu mai vechi, înainte să renunțe să mai vândă casa, Douglas mărturisea: „Chiar dacă vom pleca, Majorca va rămâne mereu în inimile noastre. Am petrecut multe, multe ore aici, în plus este locul unde m-am îndrăgostit de Catherine, așa că insula asta înseamnă foarte mult pentru mine și simt că sunt parte din istoria ei.”

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri