O mamă e criticată pe rețelele sociale
Actualitate

O mamă e criticată pe rețelele sociale / Captură video Tik Tok

O mamă e criticată de internauți pentru felul în care se îmbracă: ”De ce porți astfel de ținute? Ai 37 de ani, nu 21!”

O mamă în vârstă de 37 de ani, care adoră să poarte ținute care mai de care mai inedite, a fost criticată de internauți pentru că se îmbracă nepotrivit pentru vârsta ei.

Jodi Collins, o femeie în vârstă de 37 de ani, a arătat, în cadrul unui clip postat pe TikTok, care sunt ținutele pe care le poartă, din dorința de a inspira alte mame să aibă încredere în ele.

De curând, însă, ea s-a filmat într-o ținută nonconformistă, ceea ce i-a adus numeroase comentarii din partea internauților, ei considerând că se îmbracă nepotrivit pentru vârsta ei.

@heyjodicollins Why not, Karen? 😅👀 #momswithstyle #over30style #creativestyling #festivaloutfit #styleover30 #wearwhatyouwant #millennialmoms #momstyleoutfits #wearwhatmakesyouhappy #heyjodicollins ♬ Lollipop - Lil Wayne
Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Ea e “cea mai sexy mamă din lume”. Câți ani are profesoara deseori confundată cu fiica ei, care primește avansuri de la tinerei

”Ai 37 de ani. De ce te îmbraci de parcă ai avea 21 de ani?”, i-a scris un internaut.

În imaginile respective, femeia, care se descrie ca fiind o mamă milenială, apare îmbrăcată într-un corset cu paiete, pe care l-a asortat cu o pereche de bikini cu talie înaltă, peste care a așezat o fustă din tulle.

Imaginile inedite au stârnit numeroase comentarii printre fani, dar unii dintre ei au sărit și în apărarea ei.

”Nu arată de parcă ar avea 30 și ceva de ani.”, ”Nu pare să aibă 37 de ani”, au mai reacționat alți internauți, în timp ce alții au comentat1: ”Ești superbă, dragă, indiferent ce ai purta. Nu lăsa comentariile negative să te afecteze.”, ”Nu ar trebui să ții cont de aceste reacții. Arăți grozav, iar ținuta purtată e grozavă.”

Citește și: O tânără umilită de colegii de școală a fost încoronată Miss Anglia 2022: ”Obișnuiau să mă scuipe și să râdă de culoarea părului meu!”

@heyjodicollins Why not, Karen? 😅👀 #momswithstyle #over30style #creativestyling #festivaloutfit #styleover30 #wearwhatyouwant #millennialmoms #momstyleoutfits #wearwhatmakesyouhappy #heyjodicollins ♬ Lollipop - Lil Wayne

Aceasta a explicat, de asemenea, pe rețelele sociale că nu are experiență în ceea ce privește moda, însă tot ce și-a dorit a fost să le învețe și pe alte mame să aibă încredere în ele și să-și accepte corpul așa cum este.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri