O tânără umilită de colegi la școală a fost încoronată Miss Anglia 2022 ”Obișnuiau să mă scuipe și să râdă de culoarea părului meu!”
Actualitate

O tânără umilită de colegi la școală a fost încoronată Miss Anglia 2022 ”Obișnuiau să mă scuipe și să râdă de culoarea părului meu!” / Profimedia Images

O tânără umilită de colegii de școală a fost încoronată Miss Anglia 2022: ”Obișnuiau să mă scuipe și să râdă de culoarea părului meu!”

Jessica Gagen, o tânără în vârstă de 26 de ani, a fost desemnată Miss Anglia 2022, ea fiind încoronată după o competiție acerbă, la care au participat 30 de tinere. Tânăra, care studiază Ingineria Aerospațială la Universitatea din Liverpool, a dezvăluit, însă, că drumul ei nu a fost deloc ușor. 

În vârstă de 26 de ani, Jessica este prima roșcată din istorie care câștigă această competiție. La scurt timp după ce a primit acest titlu, ea a povestit că în copilărie a fost ținta glumelor din cauza părului ei, motiv pentru care a suferit foarte mult. 

O tânără umilită de colegi la școală a fost încoronată Miss Anglia 2022
O tânără umilită de colegi la școală a fost încoronată Miss Anglia 2022 / Profimedia Images

”Când am început școala primară, am fost criticată de colegi din cauza culorii părului meu, iar asta mă afecta foarte tare. În liceu, însă, lucrurile s-au schimbat. Am luat note bune, am avut un grup de prieteni, am fost asistentă a directoarei.”, a povestit tânăra într-un interviu pentru The Sun, adăugând: ”Obișnuiam să-mi mănânc prânzul în toalete pentru că atunci când am încercat să mă așez lângă alte fete, acestea plecau. Mă deranjau aceste reacții, însă mi-am dorit întotdeauna să arăt că sunt mulți copii care se confruntă cu astfel de probleme, dar nu durează pentru totdeauna!”

Citește și: O studentă de 20 de ani a sfidat toate regulile și a ajuns în finala Miss Anglia după ce a defilat pe podium nemachiată

O tânără umilită de colegi la școală a fost încoronată Miss Anglia 2022 (4)
O tânără umilită de colegi la școală a fost încoronată Miss Anglia 2022 / Profimedia Images

Jessica, care urmează acum un master în Inginerie Aerospațială la Universitatea din Liverpool, a mărturisit că și-a dorit să câștige această competiție: ”Întreaga mea călătorie în cazul acestui concurs a fost pentru că am vrut să scot acest lucru la lumină. Sunt copii care trec prin aceleași lucruri și vreau ca ei să știe că nu durează pentru totdeauna. Există lumină la capătul tunelului.”

Citește și: Miss Universe România 2021 va defila într-o rochie de 20.000 de euro, inspirată din portul Reginei Maria, în finala din Israel

O tânără umilită de colegi la școală a fost încoronată Miss Anglia 2022 (7)
O tânără umilită de colegi la școală a fost încoronată Miss Anglia 2022 / Profimedia Images

Tânăra, care are 26 de ani, a reușit să se clasese în fruntea clasamentului după o competiție la care au participat 30 de fete. Ea este prima roșcată din istorie care a câștigat competiția și va reprezenta Anglia la Miss World.

Citește și: Un model se plânge că i se șterge contul de Instagram pentru că e prea frumoasă: "Viața e mai grea pentru oamenii care arată bine"

Emily Cossey, de 24 de ani, campioană la șah, din Chelsea și Milly Everatt, de 22 de ani, din Eastoft, Lincs, s-au aflat și ele pe podium, ocupând locul al doilea, respectiv  al treilea.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri