BeFunky-collage
Actualitate

O mamă singură, care nu credea în Covid-19, a trecut prin momente cumplite: ”Am crezut că o să mor, că n-o să-mi mai văd copiii.”

O mamă în vârstă de 43 de ani, care obișnuia să le spună cunoscuților că ”nu există coronavirus”, trece prin momente cumplite după ce a contractat virusul SARS-CoV-2. Aceasta a petrecut 22 de zile într-un spital din Oklahoma, SUA, iar coșmarul nu s-a încheiat.

Citește și: Țara care va infecta oameni intenționat cu coronavirus. Câți bani primesc cei care acceptă să fie infectați pentru un studiu

Samantha Williamson, mama a trei copii, nu credea în existența coronavirusului până nu s-a îmbolnăvit, iar acum a stat deja 22 de zile în spital și se chinuie să respire.

Femeia a mărturisit că a trecut prin momente cumplite și a crezut că o să moară din cauza coronavirusului care a ucis deja peste 1,1 milioane de oameni din toate colțurile lumii.

Acum, ea a făcut apel către oameni să poarte mască, întrucât infecția cu noul coornavirus este extrem de periculoasă.

”Nu am crezut în Covid-19”, a mărturisit Samantha de pe un pat de spital, o femeie de 43 de ani care își crește cei trei copii singură.

Citește și: Cum deosebești răceala și gripa de coronavirus. Tot ce trebuie să știi despre diferențele dintre boli

”Am fost una dintre persoanele care le spunea tuturor că nu e real, însă este. Iar eu sunt o dovadă în acest sens.”, a mărturisit ea.

”Am crezut că o să mor, că n-o să-mi mai văd copiii niciodată, însă acum îmi dau seama că noi luam totul de-a gata. Nu știm să ne bucurăm de lucrurile importante din viață.”, a mai precizat ea.

Deși coșmarul nu s-a încheiat pentru ea, Samantha urmează indicațiile medicilor și speră ca în curând să plece acasă.

Credit foto: GoFundMe, captură News 9

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?