Ce a observat o mireasă în pozele de la nuntă
Actualitate

O mireasă a făcut publice poze de la nuntă, iar detaliul observat de internauți a stârnit controverse / Captură video TikTok

O mireasă a făcut publice poze de la nuntă, iar detaliul observat de internauți a stârnit controverse: ”Ar trebui să divorțezi!”

O tânără din Statele Unite ale Americii, care tocmai s-a căsătorit, a observat un detaliu îngrijorător în pozele de la nuntă.

Extrem de fericită, tânăra a făcut publice mai multe fotografii de la eveniment, însă atenția prietenilor ei virtuali a fost îndreptată rapid spre bruneta care stă lângă mire.

Mai exact, într-o fotografie, cei doi soți apar extrem de zâmbitori, însă domnișoara de onoare îl ține pe mire de braț.

De asemenea, într-o altă fotografie în care mirele și mireasa se privesc în ochi, tânăra brunetă își ține mâna pe cea a mirelui.

Toate aceste detalii au stârnit comentarii numeroase pe rețelele sociale, mulți întrebându-se dacă nu cumva este ceva între cei doi.

”Nu i-a spus nimeni că nu e ea mireasa?”, a comentat un internaut.

Citește și: Ce a făcut un mire chiar la petrecerea lui de nuntă. Mireasa nu l-a putut opri, dar a pus pe TikTok un clip care a deveni viral

@paul_gmsb Help me please😂😂#paul_nyc #paul_gmsb ♬ original sound - Emmanuel Paul

”Nu pot să nu mă gândesc că fotograful încearcă să-ți spună ceva”, a spus altcineva.

”Cred că ar fi bine să divorțezi!”, a reacționat un alt internaut.

Videoclipul postat pe TikTok, care cuprinde mai multe fotografii de la nuntă, a fost văzut de mai bine de 18 milioane de persoane, însă ulterior contul a fost șters.

De asemenea, la scurt timp după ce imaginile au devenit virale, mireasa a oferit o explicație privind imaginile inedite.

Mai exact, ea a sărit în apărarea soțului ei, spunând că tot ce a făcut a fost să-i vină în ajutor tinerei care și-a pierdut echilibrul și era cât pe ce să cadă.

Citește și: Doi bunici simpatici foc au sărbătorit 70 de ani de căsnicie într-un mod inedit. Femeia a îmbrăcat rochia de mireasă purtată la nuntă

De asemenea, un alt utilizator de TikTok a susținut că justificarea aceea nu este plauzibilă: ”Dacă îmi pierd echilibrul, încerc să mă prind de braț, nu de mână. Sunt multe poze cu ei în care se țin de mână”, a spus acesta.

Etichete: nunta , mireasa , viral , poze

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri