O tânără de 33 de ani are o relație cu un bărbat de 64 de ani
Actualitate

O tânără de 33 de ani are o relație cu un bărbat de 64 de ani / Credit foto: Caotură Facebook Daily Mail *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*,Image: 873522397, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Pictured: Katie Holmes, Suri Cruise

O tânără are o relație cu un bărbat de 64 de ani, mai în vârstă chiar și decât mama ei: „Oamenii ne privesc ciudat când ne sărutăm!”

Dragostea nu ține cont de vârstă și nici de privirile indiscrete ale celor din jur, potrivit unei tinere de 33 de ani, care a vorbit despre povestea de iubire pe care o trăiește alături de un bărbat care este cu 31 de ani mai în vârstă decât ea.

Marjorie, o franțuzoaică de doar 33 de ani, s-a îndrăgostit iremediabil de Mark Jensen, un bărbat de 64 de ani, din Sydney, Australia. Cei doi s-au căsătorit, iar acum trăiesc pe o barcă și călătoresc în jurul lumii, fiind mai fericiți ca niciodată. Cei doi susțin, însă, că sunt priviți ciudat de oamenii din jur, însă nu lasă comentariile negative să le afecteze starea de spirit.

Citește și:Cerere în căsătorie cu final neașteptat. De ce s-a ales un bărbat cu o palmă de la iubită, deși inițial tânăra păruse fericită

Potrivit Daily Mail, Mark s-a pensionat la 48 de ani și, după o carieră în media, fiind scriitor, producător și regizor, a decis să-și cumpere o barcă. De cealaltă parte, Marjorie, care a lucrat pentru guvernul francez, și-a luat un an sabatic și acum călătorește alături de soțul ei, pe care l-a cunoscut în 2019.

Vorbind despre relația lor, Mark și Marjorie au povestit că s-au confruntat cu multe priviri indiscrete de-a lungul anilor și chiar și cu niște comentarii răutăcioase, însă au învățat să le depășească rapid. 

În prezent, cei doi locuiesc în Fort Lauderdale, în Florida, după ce au navigat pe Insulele Caraibe și au planuri mari, întrucât își doresc să pornească într-o călătorie pe Atlantic.

„Cred că suntem în armonie totală. Suntem pe aceeași lungime de undă, totul funcționează între noi cu ușurință. Nu observăm diferența de vârstă pentru că privim lucrurile în același fel”, a spus tânăra, conform sursei citate.

Cei doi s-au cunoscut în 2019, în nordul Franței, prin intermediul unui prieten comun, iar Marjorie susține că l-a plăcut pe Mark de la prima vedere.

„Pur și simplu am uitat că un coleg era în fața noastră. Când l-am văzut pe Mark pur și simplu nu-mi puteam lua ochii de la el, până la finalul serii m-am îndrăgostit”, a dezvăluit ea.

„Evident că am fost atras de Marjorie, dar anterior luasem decizia de a nu căuta o femeie, îmi doream să-mi trăiesc viața fără să am o femeie, o parteneră. Pur și simplu mi-am dorit să fiu confortabil cu mine, să mă bucur de viață așa cum este. Când am cunoscut-o pe Marjorie, însă, totul s-a schimbat”, a povestit și Mark, care a precizat, de asemenea, că i-a spus partenerei sale de la început că își dorește ca ea să locuiască pe barcă alături de el.

Marjorie a vorbit și despre problemele cu care s-a confruntat după ce a început o relație cu Mark, care este cu un an mai în vârstă decât mama ei și cu zece ani mai tânăr decât tatăl ei, acesta având 74 de ani.

Citește și: Cine este Elena Tănase, tânăra pe care Ianis Hagi a cerut-o în căsătorie. Vine dintr-o familie bogată, e cochetă și îi place discreția

„Aveam 28 de ani când l-am cunoscut pe Mark, dar păream mult mai mică. Țin minte că în Belgia, într-un restaurant, au fost oameni care ne-au privit șocați. El mi-a spus să-l sărut din nou, ceea ce m-a făcut să mă simt foarte bine”, a povestit Marjorie, în timp ce Mark a adăugat: „Ea este tânără, are o atitudine pe măsură, dar la fel și eu!”

În ceea ce privește ce-i ține uniți, Mark și Marjorie spun că se bucură din plin de timpul petrecut împreună: „Am pornit în jurul lumii, avem propriile aventuri, iar asta este ceea ce contează”.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri