Lauren Hartley
Actualitate

Lauren Hartley, clip viral pe TikTok în care-și arată fațetele dentare cumpărate online. / Foto: captură TikTok

O tânără de 23 de ani, clip viral pe internet, în care-și arată fațetele dentare cumpărate online: "Arăt ca un cal"

O tânără de 23 de ani din Manchester a devenit virală pe rețelele sociale după ce a postat un filmuleț în care-și arată dinții îmbrăcați cu fațete. Supărată pe rezultat, Lauren Hartley a făcut haz de necaz pe rețelele sociale.

Fata a dat 180 de lire sterline pentru fațete cumpărate online, în speranța că aplicarea lor îi va aduce un zâmbet mai alb și strălucitor, dar cu aspect natural. Surpriză însă, rezultatul a făcut-o să râdă și să se supere deopotrivă, spunând că "arată ca un cal".

Citește și: Gafa uriașă făcută de un fotbalist la gala de decernare a Balonului de Aur. Imaginile sunt virale:”Și-a lăsat toată familia în ploaie!”

@lorenhx #clipinveneers #clipinteeth #veneers ♬ original sound - Lorenx

Filmulețul a strâns peste 3,2 milione de vizualizări și 200.000 de like-uri, făcându-i pe internauți să râdă copios cot la cot cu autoarea clipului. "Am dat 180 de lire și arăt ca un cal. Nici măcar nu pot să vorbesc. Mi se lovesc de dinți și fac click", a povestit Lauren.

Citește și: Ce a făcut un mire chiar la petrecerea lui de nuntă. Mireasa nu l-a putut opri, dar a pus pe TikTok un clip care a deveni viral

"Mă așteptam să arate ca dinții mei naturali, doar mai albi, dar când au ajuns și am pus fațetele, am zis imediat că nu pot purta astea pentru că arăt ca un cal. Se văd oribil și nu au nicio legătură cu recenziile citite, așa că am fost foarte dezamăgită. Am dinți frumoși în mod natural, doar i-am vrut mai albi", a mai zis tânăra care are 23 de ani și e mama a patru copii.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri