Tânăra supranumită sosia lui Kim Kardashian a murit
Actualitate

Tânăra supranumită sosia lui Kim Kardashian a murit / Facebook, Profimedia Images

O tânără de 34 de ani, supranumită sosia lui Kim Kardashian, a murit în urma unei operații estetice. Rudele ei: „Trăim un coșmar!”

O tânără în vârstă de 34 de ani, supranumită sosia celebrei Kim Kardashian, și-a pierdut viața după ce a apelat la o nouă operație estetică, în urma căreia au apărut complicații.

Christina Ashten Gourkani, în vârstă de 34 de ani, lucra ca model și era cunoscută drept sosia lui Kim Kardashian. De curând, ea a fost internată în spital pentru o nouă operație estetice, dar lucrurile nu au decurs bine, iar în dimineața zilei de 20 aprilie, a suferit un stop cardiac, iar medicii n-au mai putut să facă nimic pentru ea.

Citește și: Momentul viral când Kim Kardashian se chinuie să urce scările din cauza unei fuste prea mulate. Cum a fost surprinsă vedeta 

Acum, însă, familia ei a demarat o campanie de strângere de fonduri pe GoFundMe, pentru a aduna bani care să acopere costurile funeraliilor.

Asthen, sosia lui Kim Kardashian, s-a stins din viață

În cadrul acesteia există și o declarație a membrilor apropiați ai acesteia, care au mărturisit că au aflat că aceasta se află în stare gravă prin intermediul unui apel telefonic.

„O rudă ne-a sunat, plângea isteric, repeta neîncetat „Ashten moare, Ahten moare!” Am trăit un coșmar, starea ei s-a înrăutățit rapid, iar apoi a suferit un stop cardiac.”, se arată în declarația respectivă.

Citește și: Kim Kardashian, fotografiată când coboară din noua ei mașină spectaculoasă de 600.000 de dolari. Și-a asortat ținuta cu vehiculul

De asemenea, familia tinerei o descrie ca fiind o fată extrem de iubitoare și liberă, care a adus mereu bucurie.

Deocamdată nu se știe la ce operație a apelat tânăra, dar se pare că a fost demarată și o anchetă, pentru a se stabili împrejurările în care a murit.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri