PREMIUM EXCLUSIVE: Kim Kardashian has added to her incredible car collection - after snapping up a $600,000 one of a kind Lamborghini
Divertisment

Kim Kardashian . Profimedia

Kim Kardashian, fotografiată când coboară din noua ei mașină spectaculoasă de 600.000 de dolari. Și-a asortat ținuta cu vehiculul

Kim Kardashian pare că și-a achiziționat o mașină nouă. Una spectaculoasă. După ce a fost fidelă mai bine de un deceniu automobilelor Range Rover, pe care le consideră sigure pentru deplasările alături de cei patru copii ai săi, acum, vedeta a fost fotografiată în timp ce cobora dintr-un Lamborghini Urus, un „super SUV” de 600.000 de dolari. 

Starul din Paw Patrol și-a asortat ținuta, o pereche de pantaloni casual sport și o bustieră gri deschis, cu impresionantul vehicul. 

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Kim se află în prezent în divorț de rapperul Kanye West, după ce au fost căsătoriți șapte ani.

Kim Kardashian are o avere de 1 miliarde dolari.

19 celebrități miliardare. Artista care a tocmai a intrat în clubul celor mai bogate vedete din lume

În timp ce Kanye West se pregătește să-și lanseze un nou album, intitulat Donda, Kim Kardashian a vorbit despre fostul partener și a dezvăluit că acesta a ajutat-o să aibă mai multă încredere în ea.

În cadrul unui podcast realizat de Kristen Bell și Monica Padman, Kim Kardashian a dezvăluit care a fost lecția de viață pe care a învățat-o de la West.

„Pentru că am fost într-o relație cu Kanye aproape un deceniu, care este o persoană căreia nu-i pasă să fie pe placul celor din jur cât timp rămâne fidel principiilor sale, am învățat să am încredere în mine și să trăiesc fiecare clipă.”, a explicat Kim.

De asemenea, a mărturisit că înainte de a începe relația cu fostul partener obișnuia să „fie pe placul celor din jur și mereu îi punea pe alții pe primul plan”.

„Cât timp rămân eu și cât timp fac lucrurile în stilul meu înseamnă că am o viață și o trăiesc pentru mine. Asta m-a făcut să fiu mai încrezătoare în mine și să nu-mi mai pese de ceea ce cred cei din jur.”, a mai precizat ea, potrivit Just Jared.

I-a luat cadoul înapoi? Alex Rodriguez s-a pozat lângă mașina pe care i-o dăduse lui Jennifer Lopez de ziua ei

Etichete: kim kardashian

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri