Vanusa Freitas / Profimedia Images
Actualitate

Vanusa Freitas / Profimedia Images

O tânără se mândrește cu o siluetă de invidiat, dar nu are noroc în dragoste: „Bărbații se simt intimidați”

O tânără în vârstă de 31 de ani, fost model Playboy, a dezvăluit că viața ei s-a schimbat drastic de când a slăbit câteva kilograme și și-a tonifiat trupul, dar nu în bine.

În ciuda faptului că și-a dorit să aibă o siluetă de invidiat, de care să fie mândră, Vanusa Freitas, cunoscută drept „Playboy Fitness Bunny”, susține că bărbații sunt îngroziți de frumusețea ei.

Vanusa Freitas / Profimedia Images

Citește și: O mai ții minte pe Estefania Villarreal din ”Rebelde”? Actrița care i-a dat viață Celinei s-a logodit: ”DA. Am spus DA!”

Tânăra de 31 de ani a povestit că merge la sală constant de când avea 20 de ani, este atentă la alimentația ei, fapt pentru care se mândrește cu o siluetă de invidiat. Bărbații, însă, sunt intimidați de felul în care arată.

„Ca să fiu sinceră, felul în care arăt îi cam pune pe fugă pe bărbați”, a spus ea, potrivit Daily Star, explicând că aceștia nu sunt încântați de faptul că are mușchi bine lucrați. 

Vanusa Freitas / Profimedia Images

„Sunt oameni care preferă femeile slabe, firave. Alții sunt atrași de femeile care sunt preocupate de aspectul fizic, însă nu pot să spun că am avut noroc în plan sentimental”, a mai precizat ea.

Citește și: A trăit ani de zile în umbra Angelinei Jolie, însă acum strălucește: Jennifer Aniston, apariție spectaculoasă la 51 de ani

În ceea ce privește felul în care se menține în formă, aceasta a mărturisit că se antrenează mult și are o dietă echilibrată. În plus, ea a renunțat la zahăr pentru 30 de zile la un moment dat.

Etichete: model , vanusa freitas

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri