Melanie si Keesha Warburton (7)
Actualitate

Melanie si Keesha Warburton sunt mamă și fiică și au născut la două săptămâni distanță. / Foto: Profimedia

O tânără și mama ei au născut la două săptămâni distanță: "E incredibil să-mi văd fiul și fratele crescând împreună"

O tânără de 24 de ani și mama ei de 44 au rămas însărcinate în aceeași perioadă și au născut băieți la două săptămâni distanță una de cealaltă. 

Melanie a mers să-i dea vestea cea mare, că este însărcinată, fiicei sale, Keesha, direct de la medic, însă marea surpriză a fost a ei, căci și Keesha tocmai făcuse un test de sarcină și avea și ea de împărtășit aceeași fericire.

Citește și: Au aflat că sunt verișori după 10 ani de căsnicie și trei copii împreună. Ce decizie au luat când au văzut rezultatele testului ADN

Femeile din Marea Britanie au devenit și mai apropiate cu această ocazie. Au mers împreună la controale la medic, au cumpărat haine de bebeluși și chiar au avut o petrecere comună pentru copiii lor din burtică.

Melanie l-a născut pe Grayson, al treilea ei copil, iar fiica ei a adus pe lume tot un băiețel, Carter, fix două săptămâni mai târziu, scrie Daily Mail. "Coboram pe scări cu testul de sarcină în mână și am dat peste mama care avea ecografia în mână", a povestit Keesha, de 24 de ani, despre momentul în care ea și mama ei au dezvăluit că sunt însărcinate. 

Acum, Greyson și Carter sunt unchi și nepot, cresc frumos împreună și sunt cei mai buni prieteni. "Să am un frățior și propriul meu copil în același timp a fost incredibil. Un pic nebunesc, dar minunat. E superb să-i văd cât de bine se înțeleg", a mai spus Keesha, care a avut încă o mare surpriză la doar două luni după ce l-a adus pe lume pe Carter. A rămas din nou însărcinată foarte rapid, de data aceasta cu gemeni.

Citește și: O văduvă, mama a doi copii, s-a îndrăgostit de un dansator român cunoscut pe rețelele sociale: „Mă face să râd mereu”

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri