Celina Quinones și soțul ei Joseph/ Facebook
Divertisment

Celina Quinones și soțul ei Joseph/ Facebook

Au aflat că sunt verișori după 10 ani de căsnicie și trei copii împreună. Ce decizie au luat când au văzut rezultatele testului ADN

Celina Quinones și soțul ei Joseph au simțit că sunt suflete pereche din prima clipă în care s-au văzut. Cei doi au avut o conexiune greu de explicat, simțind că le-a fost predestinat să fie împreună. După o căsnicie de 10 ani și trei copii împreună, cei doi au aflat totuși un adevăr care le-a dat peste cap planurile. 

Celina, care lucrează ca agent imobiliar, a făcut descoperirea atunci când a început să alcătuiască arborele genealogic al familie lor și a făcut un test ADN pentru a afla mai multe detalii. Când au venit rezultatele, toată familia a fost în șoc. Ea și Joseph sunt verișor. 

În momentul când s-au cunoscut, cei doi au simțit că au o legătură puternică, astfel că s-au căsătorit la doar câteva luni de la prima întâlnire. Deși familiile lor s-au întâlnit, nimeni nu a bănuit că ar putea fi rude. 

Citește și: O tânără s-a așezat lângă cel mai enervant bărbat din avion și a ajuns să se îndrăgostească. Cei doi formează un cuplu și în prezent

„Am ajuns să facem nunta foarte devreme. Bunicile noastre păreau să semene foarte mult. S-au înțeles din prima clipă, dar nimeni nu a luat acest lucru în serios. Nu ne-a gândit nicio clipă că am putea fi rude. Înainte să ne cunoaștem, nu ne-am văzut la evenimente la care s-a strâns întreaga familie”, a povestit Celina. 

Celina Quinones și soțul ei Joseph/ Facebook
Celina Quinones și soțul ei Joseph/ Facebook

După ce a citit rezultatele, Celina a recunoscut că a început să se îndoiască de relația ei cu Joseph și a crezut că nu ar fi în regulă să mai fie împreună.
 
„Am fost în stare de șoc. Am fost puțin deprimată din cauza asta, să fiu sinceră, chiar dacă avem deja trei copii și toți sunt sănătoși”, spune Celina adăugând: „Am început să mă gândesc dacă ar trebui să divorțăm sau să mai fim măcar împreună. Apoi, după un timp, am hotărât să rămânem împreună. Nu putem face nimic în privința asta. Nu voi lăsa niște sânge să intervină între noi.”

Celina, care a scris o carte despre viața ei, intitulată „The Dream Catcher's Keeper”, spune că nu știe în ce măsură ea și soțul ei sunt rude. Testele ADN au arătat că ar putea să fie verișori până la gradul șapte, asta ar însemna că singura rudă apropiată a celor doi ar fi un străbunic.

Citește și: Sufletele pereche există! S-au cunoscut în adolescență la Marele Canion, iar șapte ani mai târziu s-au reîntâlnit și s-au îndrăgostit

Femeia a povestit totul pe contul său de TikTok, iar videoclipul a fost vizualizat de peste 4,4 milioane de ori. Postarea a primit reacții mixte, unii utilizatori considerând relația lor ciudată.

„Sunt o mulțime de comentarii negative, este oribil”, a recunoscut Celina pentru revista People. „Oamenii continuă să întrebe: „De ce ai face asta? De ce ai posta asta?”

Cât despre motivul pentru care Celina a decis să anunțe vestea neașteptată pe TikTok, ea spune că, la acest moment, a crezut că ar fi „amuzant”. 

„Nu m-am gândit la nimic”, spune ea. „Nu credeam că va deveni atât de viral. Dar acum mă simt puțin mai liberă”. 

Etichete: relatie , cuplu , verisori , test adn

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri