Kim Keon Hee si regina camilla
Actualitate

Kim Keon Hee și regina Camilla / Foto: Profimedia

Pare de 20 de ani, dar are 51, de fapt. Prima doamnă a Coreei de Sud le-a luat fața lui Kate Middleton și reginei Camilla

Cu ocazia vizitei cuplului prezidențial al Coreei de Sud în Londra, pe lângă Kate Middleton și regina Camilla, în prim-plan a fost și Kim Keon Hee, soția președintelui sud-coreean. În vârstă de 51 de ani, prima doamnă pare o tinerică.

Elegantă, subțire și cu un chip lipsit de riduri, Kim Keon Hee a fost implicată, de-a lungul timpului în mai multe controverse în țara ei. Acuzații de plagiat, evaziune fiscală și corupție bursieră au fost legate de numele ei, scrie Daily Mail. A fost nevoită chiar să-și ceară scuze, la televiziune, pentru că și-a "înflorit" CV-ul. Atât de puternice au fost criticile la adresa ei, încât anul trecut, Partidul Democrat de opoziție a cerut "Legea Kim Keon Hee", care să-i taxeze pe cei care-și falsifică experiențele profesionale.

Citește și: Kate Middleton, imaginile care au făcut înconjurul lumii. Cum a apărut prințesa de Wales la un eveniment: „Arată ca un star de cinema!”

Prima doamnă a Coreei de Sud, în centrul atenției la vizita în Marea Britanie

London The President and First Lady of The Republic of Korea officila visit
Familia regală britanică și cuplul prezidențial al Coreei de Sud / Foto: Profimedia

Kim Keon Hee are 51 de ani și mulți s-au întrebat care sunt secretele ei pentru a părea mult mai tânără.

O expertă în cosmetică a declarat, pentru Daily Mail, că "aspectul remarcabil, care sfidează vârsta, ar putea fi atribuit unei combinații de diferite tratamente cosmetice non-invazive".

"Procedurile ca fillerele și Botoxul sunt obișnuite pentru a obține un aspect întinerit fără a avea nevoie de operații. Aceste tratamente pot ajuta la netezirea liniilor fine și la restabilirea volumului, oferind un aspect tineresc", a spus fondatoarea unei clinici de dermatologie. A adăugat și că machiajul natural contribuie la aspectul tineresc, dar și o posibilă rutină cu tratamente profesionale, o dietă echilibrat și o hidratare potrivită.

Kim Keon Hee si regina camilla
Kim Keon Hee și regina Camilla / Foto: Profimedia

În Londra, cuplul prezidențial sud-coreean a bifat două apariții alături de familia regală britanică. La prima, un eveniment de zi, Kate Middleton a apărut într-o superbă ținută roșie, în timp ce regina Camilla a ales bleumarinul și prima doamnă a Coreei, griul, trei ținute simple coloristic, dar de mare efect.

La banchetul dat seara, Kim Keon Hee a purtat o rochie neagră cu inserții argintii, în timp ce soția regelui Charles a optat pentru roșu, iar prințesa de Wales a ales albul-ivoire.

Kate Middleton
Kate Middleton / Foto: Profimedia

Kim Keon Hee s-a căsătorit în 2012 cu actualul președinte al Coreei de Sud

Keon Hee s-a căsătorit în 2012 cu Yoon Suk Yeol, cel care anul trecut a devenit președintele Coreei de Sud. Cei doi se cunoșteau de multă vreme. Nu au copii, dar sunt mari iubitori de animale. Au patru câini și trei pisici.

Kim Keon Hee este cunoscută ca antreprenor în artă și design. În trecut, aceasta a spus că nu ar vrea să renunțe la cariera ei și să devină casnică doar pentru că soțul ei e un oficial de rang înalt.

cuplul prezidential coreea de sud
Yoon Suk Yeol, președintele Coreei de Sud, și soția lui / Foto: Profimedia

Citește și: Apariție rară în public a frumoasei soții a lui Kim Jong-un. Ri Sol-ju a fost majoretă înainte de a deveni partenera dictatorului

Controversele din viața primei doamne a Coreei de Sud

  1. Kim Keon Hee are studii în artă și un doctorat. Anul trecut, însă, a fost acuzată că ar fi plagiat în teza de doctorat și în alte scrieri academice. După o anchetă de 8 luni a universității, a fost scutită de orice vină.
  2.  În februarie, o instanță a arătat cum conturile primei doamne au fost folosite într-un scandal de manipulare a unor acțiuni la bursă. Tranzacții suspecte au fost efectuate din conturile ei și ale mamei sale, într-o perioadă de după 2010, dar nu s-a putut confirma dacă prima doamnă a fost direct implicată în asta. Președintele Yoon a susținut în trecut, și în timpul campaniei sale, că soția lui i-a încredințat altcuiva gestionarea conturilor, pentru câteva luni, în 2010, și că nu au existat tranzacții cu acțiuni între 2011 și 2012, când se spune că s-au manipulat prețurile acțiunilor.
  3. Un alt scandal în care a fost implicată Kim datează de acum câțiva ani. Potrivit unui raport din 2019, apartamentul lui Keon Hee dintr-un complex rezidențial a fost confiscat de trei ori pentru neplata taxelor.
  4. În septembrie anul trecut, un cotidian din Coreea de Sud a raportat că un colier pe care Kim l-a purtat într-o călătorie cu soțul ei, despre care se spune că valorează circa 45.000 de dolari, a fost "omis" dintr-o declarație de avere. Biroul președintelui a ținut să transmită că bijuteria fusese împrumutată de la o cunoștință.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri