Patrick J. Adams și Meghan Markle, în Suits
Actualitate

Patrick J. Adams și Meghan Markle, în Suits / Profimedia Images

Patrick J. Adams, iubitul lui Meghan Markle din „Suits”, mesaj neașteptat pe rețelele sociale. Ce a scris despre fosta colegă

Patrick J. Adams, actorul care a jucat cu Meghan Markle în „Suits”, a făcut public un mesaj surprinzător de curând, după ce serialul a înregistrat o creștere în ceea ce privește vizualizările pe o platformă de streaming.

În vârstă de 42 de ani, actorul a ales să-și schimbe descrierea de pe profilul de Instagram, făcând o referire la Meghan Markle și prințul Harry.

„Băiatul din serialul la care te uiți pentru că fata s-a măritat cu acel prinț”, a scris el, făcând referire astfel la faptul că mulți oameni au ales să vizioneze serialul din curiozitate, după ce Meghan Markle s-a căsătorit cu prințul Harry, cei doi fiind mereu în centrul atenției.

FINCA Canada Fundraiser At TIFF - 2012 Toronto International Film Festival
TORONTO, ON - SEPTEMBER 11: Actors Patrick J. Adams (L) and Meghan Markle attend the FINCA Canada Fundraiser At TIFF 2012 during the Toronto International Film Festival on September 11, 2012 in Toronto, Canada. (Photo by Alexandra Wyman/Getty Images For FINCA)

Citește și: Patrick J. Adams, iubitul lui Meghan Markle din ”Suits”, nu a mai vorbit cu actrița: ”Am fost prea intimidat!”

Adams și Markle, Michael Ross și Rachel Zane în „Suits”, au jucat rolurile unor iubiți pe parcursul celor nouă sezoane, în perioada 2011-2019 și au devenit foarte buni prieteni pe platourile de filmare. Din acest motiv, atunci când ducesa de Sussex s-a căsătorit cu prințul Harry, el a fost invitat la nuntă.

Patrick J. Adams și Meghan Markle, în Suits /

Ulterior, însă, ei s-auu îndepărtat, Adams mărturisind, în cadrul unui interviu pentru Radio Times, că teama l-a făcut să nu pună mâna pe telefon și să o apeleze pe fosta colegă.

„Sincer, cred că sunt intimidat”, recunoștea el: „Nu am nicio îndoială că aș putea să o sun în orice moment, însă nu știu ce aș putea să-i spun”.

Citește și: Ce ar spune Meghan Markle dacă Archie și Lilibet ar vrea să devină actori: „Copiii noștri fac parte dintr-o familie cu alte așteptări”

De asemenea, el a recunoscut că a păstrat legătura cu Markle până când aceasta l-a născut pe Archie, iar soția lui a adus pe lume o fetiță.

„După ce s-au născut copii, ne-am trimis niște mesaje și cadouri, dar cred că sunt puțin speriat. Cred că e teamă pură. Cred că sunt speriat de ideea de a dărâma niște ziduri care ar putea exista”, a mai explicat el.

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri