Meghan Markle 40th birthday message featuring Melissa McCarthy and a surprise cameo from Prince Harry
Divertisment

Meghan Markle. Profimedia

Ce ar spune Meghan Markle dacă Archie și Lilibet ar vrea să devină actori: „Copiii noștri fac parte dintr-o familie cu alte așteptări”

Meghan Markle a făcut recent o serie de dezvăluiri, într-un interviu oferit pentru publicația Variety, în care a explicat modul în care ea și prințul Harry își cresc cei doi copii, pe Archie și Lilibet. Ducesa a explicat că atât ea, cât și ducele de Sussex își doresc ca cei mici să devină „oameni multidimensionali, interesanți, amabili și creativi”. 

Înainte ca relația ei cu prințul Harry să devină cunoscută, Meghan Markle a jucat rolul lui Rachel Zane în serialul „Suits”. Astfel, ducesa a vorbit și despre posibilitatea ca cei doi copii ai ei să devină actori, mărturisind că i-ar sprijini dacă ar decide vreodată să calce pe urmele ei și că ar fi fericită dacă acest lucru le-ar aduce cu adevărat „bucurie”. 

În timp ce un număr mare de părinți celebri mărturisesc că își vor descuraja în mod activ copiii să urmeze o carieră în showbiz, Meghan Markle a declarat că va fi fericită dacă Archie și Lilibet vor vrea acest lucru.

Citește și: Meghan Markle încearcă să le ofere copiilor ei o viață cât mai normală. Ce face în fiecare zi pentru ei și pentru prințul Harry 

„Ar fi genial! Când devii părinte, vrei cu adevărat ca micuții tăi să găsească lucrurile care le aduc bucurie deplină. Ei sunt copiii noștri, evident, și fac parte dintr-o familie care are alte așteptări”, a declarat Meghan Markle atunci când a fost întrebată ce ar spune dacă Archie și Lilibet ar dori să devină actori. 

Cu toate acestea, Meghan a continuat să susțină că știe că ar exista critici dacă i-ar ajuta să intre în industrie:  „Sunt atât de mulți oameni care vor vorbi despre faptul că eu le-am deschis ușa copiilor mei. Dar este nevoie de talent și de multă muncă pentru a ajunge acolo”.

Meghan, care a declarat recent că își dorește ca fiica ei să fie „educată și inteligentă”, a mai spus acum că vrea ca cei doi copii ai ei „să-și croiască propria cale” și ar fi fericită dacă ar urma industria divertismentului. „Creăm oameni multidimensionali, interesanți, amabili și creativi. Așa sunt copiii noștri.”, a spus Meghan Markle. 

Citește și: Meghan Markle și-a reluat un vechi obicei. La ce a renunțat ducesa cât timp a locuit în Marea Britanie

Meghan a renunțat la actorie în momentul în care s-a căsătorit cu prințul Harry, luându-și angajamentul de a intra familia regală. Însă, aceasta a continuat să apară în serialul Suits până la căsătoria oficială dintre ea și fiul regelui Charles. În cartea lui Tom Bower „Răzbunare: Meghan, Harry și războiul dintre Windsor”,  acesta a dezvăluit: „Temându-se de ce e mai rău, din experiență pe care deja o avea, Palatul a intervenit pentru a controla viața lui Meghan. Lui Aaron Korsh, producătorul serialului, i s-a spus să trimită toate scenariile viitoare pentru „Suits” lui Nick Collins, agentul lui Meghan. Scenariile au fost apoi trimise la Palatul Kensington pentru aprobare. Comenzile de schimbare a cuvintelor au fost trimise înapoi de la Londra la Los Angeles. Cea mai importantă cerere a vizat ultima scenă a lui Meghan, la „nunta” ei cu Mike. Nicio fotografie, a ordonat Palatul, nu trebuia să fie făcută cu Meghan purtând o rochie de mireasă. Între filmări, ea trebuia să poarte întotdeauna o jachetă peste rochie.”

Acesta a continuat să spună că: „Atmosfera din studio s-a schimbat. Unii actori și membrii personalului au descoperit că atitudinea lui Meghan era alta uneori. Uneori, ea întârzia foarte mult, iar empatia ei s-a transformat uneori în aproape aroganță.”

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri