BeFunky-collage
Actualitate

Cum a ajuns o femeie să împartă casa cu fostul și cu actualul soț, precum și cu cei cinci copii ai lor: ”Totul merge perfect

Atunci când a decis să se despartă de soțul ei, Stephen Shepard, Katie Blackmer a jurat că nu va mai rămâne prietenă cu el nicio clipă. Viața, însă, a avut alte planuri pentru cei doi.

Katie, în vârstă de 32 de ani, a uimit o lume întreagă cu povestea ei, întrucât a mărturisit că trăiește în Tennessee, SUA, alături chiar de fostul soț și cei trei copii ai lor. Alături de ei trăiesc, de asemenea, și noul soț al lui Katie, Ben, în vârstă de 42 de ani, dar și partenera de viață a lui Stephen, Brandy Henderson, în vârstă de 32 de ani și mama a doi copii.

Citește și: Rebel Wilson, prima apariție într-o emisiune după ce a slăbit 20 de kg. Ce a dezvăluit vedeta

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Cum au ajuns aceștia să trăiească împreună? Ei bine, pandemia de coronavirus i-a surprins împreună. Ulterior, autoritățile au impus carantina, astfel că aceștia n-au mai putut să se mute și au rămas izolați împreună.

În ciuda discuțiilor tensionate dintre cei doi, această perioadă i-a ajutat să se descopere și acum se înțeleg de minute.

”Să trăiești cu fostul partener este cumplit, pentru foarte mulți oameni, însă pentru mine și Stephen e perfect. Împărțim casa cu noii parteneri, dar și cu cei trei copii ai noștri și ai lui Brandy, partnera fostului soț. Ben, fiul lui Hunter dintr-o relație anterioară, are 20 de ani și ne vizitează frecvent, stă la câteva minute de noi.”, a povestit Katie.

Aceasta a mărturisit, de asemenea, că l-a cunoscut pe Stephen când avea 18 ani și lucra într-un bar. Ulterior, în martie 2007 s-au căsătorit, iar ulterior au devenit părinții a trei copii. Din păcate, odată cu trecerea timpului, discuțiile tensionate dintre cei doi s-au intensificat în 2014, iar un an mai târziu s-au despărțit.

O bunică și-a născut propria nepoată. Fiica ei, copleșită de emoții: ”A fost un proces ireal, dar mama s-a descurcat de minune!”

Deși lucrurile nu s-au liniștit între ei, totul s-a schimbat după ce Stephen și fratele lui au fost implicați într-un accident grav. Michael, fratele lui Stephen, a murit la două săptămâni de la accident, iar bărbatul, care a fost rănit destul de sever, nu și-a dorit decât să petreacă timp cu copiii săi. Astfel, Katie și Ben, noul ei soț, au decis să-l primească în casa lor, pentru a-i oferi șansa de a fi aproape de copii.

Acum, însă, cei doi foști soți au ajuns să împartă chiria și celelalte facturi, precum și celelalte cheltuieli cu actualii parteneri, trăind ca o familie extinsă. Deși această situație ar putea să pară neobișnuită pentru mulți, aceștia sunt fericiți și se bucură de timpul pe care-l petrec împreună.

Credit foto: Facebook 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri