Rebel Wilson
Divertisment

Rebel Wilson, prima apariție într-o emisiune după ce a slăbit 20 de kg. Ce a dezvăluit vedeta

Rebel Wilson, actrița din Pitch Perfect, a vorbit deschis, în cadrul emisiunii lui Drew Barrymore, despre pierderea în greutate și cum această decizie i-a schimbat viața.


Vedeta în vârstă de 40 de ani a mărturisit cum împlinirea acestei vârste a inspirat-o să își îmbunătățească obiceiurile alimentare și să-și dedice noul an sănătății sale, intitulându-l “anul sănătății”.

Rebel Wilson, primele declarații despre cum a reușit să slăbească 20 de kilograme

Rebel Wilson dezvăluie că primul pas spre pierderea celor 20 de kilograme a fost conștientizarea stresului din viața sa și a faptului că obiceiurile alimentare pe care le avea se bazau pe un fond emoțional “Modul meu de a face față stresului era mâncatul de gogoși”.

Vezi Secrete de muzeu și intră, din fața ecranului, în Imperial War Museum din Londra. Pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 18:00.

Actrița recunoaște că iubește dulciurile și că încercat tot felul de diete care nu au dat roade, ajungând la concluzia că trebuie să lucreze atât pe partea mentală, cât și de nutriție pentru a ajunge la rezultatele dorite. “Dieta mea se baza, în mare parte, pe carbohidrați, care sunt delicioși, însă tipul meu de constituție are nevoie de mai multă proteină”.

În ceea ce privește exercițiile fizice, actrița face o combinație de antrenamente HIT, mobilitate, greutăți și rezistență și are doar o zi pe săptămână de odihnă.

Cu toate că a pierdut 20 de kilograme anul acesta, Rebel Wilson și-a păstrat formele pentru care este cunoscută și, deși plănuiește să slăbească în continuare, nu vrea să exagereze:“Îmi iubesc formele, nu cred că voi fi niciodată foarte slabă, dar mă simt mult mai sănătoasă.”

Deși actrița nu a menționat nimic legat de o posibilă dietă, potrivit revistei People, pierderea în greutate a vedetei se datorează parțial planului de alimentație Mayr.

VEZI SI: Dieta care a ajutat-o pe Rebel Wilson să slăbească  în timp record

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri