Worried,Aged,Mother,Embracing,Comforting,Grown,Up,Daughter,With,Broken
Actualitate

Credit foto: Shutterstock

Povestea unei femei care a așteptat 27 de ani ca să-i dezvăluie fiicei că este adoptată: „Să minți așa este de neconceput!”

O femeie în vârstă de 56 de ani a fost criticată după ce a ales să-și facă publică povestea, mărturisind că i-a dezvăluit fiicei sale că este adoptată abia când a împlinit 27 de ani.

Într-un mesaj postat pe Reddit, femeia a dezvăluit că fiica ei, căreia i-a spus Alice pentru a nu-i dezvălui identitatea, a aflat că este adoptată la vârsta de 27 de ani, în timp ce era însărcinată.

Femeia a povestit că sora ei, Grace, a avut-o pe Alice când avea 18 ani, dar la scurt timp după ce a născut, ea a intrat într-o depresie severă și s-a sinucis. Fără să-și dezvăluie identitatea, ea a mărturisit că a decis să o crească pe Alice ca și cum ar fi fiica ei, spunându-le oamenilor că este sora geamănă a fiului ei, George, acum în vârstă de 27 de ani, cei doi fiind născuți în aceeași perioadă.

Citește și: Și-a făcut operație de micșorare a bustului, iar acum radiază. Cum arată Bianca Gascoigne într-un costum super mulat

Eu sunt nenorocita care nu i-a spus fiicei ei că este adoptată”, a fost titlul textului publicat pe Reddit.

„Am 56 de ani și trei copii. Voi folosi nume false. George, de 27 de ani, Alice, de 27 de ani și Grace, de 18 ani. Am rămas însărcinată cu George în același timp cu sora mea, care era mult mai mică decât mine. Eu aveam 29 de ani, ea 18, iar părinții noștri nu au susținut-o deloc. A ajuns să-și ia un job și să se mute cu prietenul ei, dar nu a fost cea mai bună alegere. A fost copleșită de emoții după ce a născut și s-a sinucis. Tatăl biologic al lui Alice a refuzat să o ia în grijă, fapt pentru care am ales să o iau în grijă pe micuță. I-am crescut pe Alice și pe George ca fiind gemeni, ceea ce a fost simplu. Amândoi sunt blonzi, au ochii albaștri. Am decis să-i spunem mai târziu. Când Alice a crescut și era însărcinată, soțul meu a hotărât să-i spună că este adoptată, ca să știe în caz de ceva, iar acum refuză să vorbească cu mine”, s-a plâns femeia.

Aceasta și-a expus povestea și i-a întrebat pe utilizatorii de internet ce ar trebui să facă pentru a repara legătura cu fiica ei, însă aceștia nu au fost deloc blânzi cu ea.

Citește și: Cum arată azi și cu ce se ocupă nepoata lui Charlie Chaplin. În weekend, a impresionat cu aparițiile ei la Festivalul de la Cannes

„Sunt adoptată, fratele meu este și el adoptat, situațiile noastre sunt complicate, dar am fost crescută știind asta mereu, nu am fost înșelată niciun moment”, „Să minți așa, să susții că sunt gemeni în toată această perioadă este de neconceput. Nu ai nicio scuză!”, „Nici nu vreau să mă gândesc ce a simțit fiica ta când a aflat acest lucru la vârsta respectivă”, „Înțeleg, într-un fel, ce motive ai avut. Dar ar fi fost mai bine să-i spui tu adevărul, poate când era adolescentă!”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Etichete: femeie , fiica , adoptată

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri