Lara Griffiths / Profimedia Images
Actualitate

Lara Griffiths / Profimedia Images

Povestea unei femei care a cheltuit toți banii câștigați la loterie: „M-am săturat să se spună că premiul mi-a ruinat viața!”

Lara Griffiths, o femeie în vârstă de 53 de ani, din West Yorkshire, Anglia, a vorbit despre cum s-a schimbat viața ei de când a câștigat un premiu însemnat la loterie. Deși a pierdut toți banii, ea susține că a avut un stil de viață obișnuit și a mărturisit că a obosit să fie criticată.

Potrivit Daily Mail, Lara a povestit că, deși câștigase la loterie, a continuat să lucreze full-time, și-a cumpărat mașini la mâna a doua și a zburat mereu la clasa economică. Deși a avut un șoc atunci când soțul ei de atunci i-a spus că banii s-au terminat, ea susține că s-au distrat, că au trăit o perioadă minunată.

Lara Griffiths / Profimedia Images

Citește și: Cea mai tânără câștigătoare din istoria loteriei britanice a ajuns la sapă de lemn. Pe ce a cheltuit aproape 2 milioane de lire

În plus, acum, 18 ani mai târziu de la despărțirea de soțul ei, Roger Griffiths, ea susține că s-a săturat să fie acuzată că a pierdut banii pentru că a fost „prostuță”.

„Oamenii continuă să spună că am fost proastă, că mi-am făcut operații estetice, că trebuie să-mi fie luați copiii. Dar, realitatea este, că am cheltuit banii cu înțelepciune și am avut o perioadă grozavă”, a declarat ea, potrivit sursei citate.

Lara și Roger au câștigat aproape două milioane de lire sterline la loterie în 2005. Imediat, aceștia și-au cumpărat bilete de avion către Dubai, unde au petrecut zece zile. Au cumpărat apoi un salon de înfrumusețare pentru care au plătit 150.000 de lire sterline, în cadrul căreia a lucrat Lara, 30.000 de lire sterline le-au plătit pe mașini la mâna a doua și 15.000 pe genți de designer.

Citește și: O femeie care obișnuia să cerșească ore în șir în fața unei bănci a câștigat premiul cel mare la loterie: ”Spera să-și schimbe viața!”

Toată lumea mă întreabă cum este să câștigi la loterie. Nu este un sentiment pe care să-l înțelegi, nu poți să înțelegi că ai din senin două milioane de lire sterline în cont”, a mai spus femeia, care a mărturisit că Roger a cheltuit mulți bani în încercarea de a-și construi o carieră ca muzician.

„Nu am irosit banii. Am zburat la clasa economică, ne-am luat mașini second hand și am avut ipoteci pe toate casele”, a spus ea.

În 2013, după ce banii s-au terminat, cei doi soți, care sunt părinții a doi copii: Kitty, de 16 ani și Ruby, de 19, s-au despărțit.

Lara Griffiths / Profimedia Images

”Premiul la loterie nu mi-a ruinat viața”, a mai subliniat femeia care a explicat că și-a petrecut ultimii zece ani ca să se asigure că fiicele ei vor avea o viață frumoasă și după ce s-au terminat banii câștigați peste noapte.

Etichete: femeie , loterie , premiu

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri