Fiica secretă a lui Vladimir Putin și-a lansat o colecție de haine
Divertisment

Fiica secretă a lui Vladimir Putin și-a lansat o colecție de haine / Instagram, Getty Images

Fiica ilegitimă a lui Vladimir Putin, succes total la doar 18 ani. Luiza și-a lansat o colecție controversată de haine

Despre viața personală a lui Vladimir Putin s-a vorbit mult de-a lungul timpului, iar acum, fiica lui ilegitimă, Luiza Rozova, care este cunoscută și sub numele de Elisaveta Krivonogikh, a stârnit interesul presei, întrucât și-a lansat o colecție de haine.

Tânăra în vârstă de doar 18 ani a făcut furori în toate colțurile lumii, după ce a lansat o colecție de haine controversată. Evenimentul s-a desfășurat într-un palat rusesc din St. Petersburg, iar modelele au surprins prin aparițiile extravagante, dar și prin ținutele sumare.

Citește și: Ce face Melania Trump de când a părăsit Casa Albă. Dezvăluiri neașteptate făcute de surse apropiate familiei

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Tânăra, care este și studentă și care lucrează și ca DJ în cadrul prezentărilor de modă, a declarat că brandul ei oferă ”haine croite de un designer amator, pentru fiecare zi”.

prezentare de modă fiica secretă a lui Putin

Luiza Rozova ar fi fiica secretă a lui Vladimir Putin, pe care acesta o are din relația cu multimilionara Svetlana Krivonogikh, în vârstă de 45 de ani, care deține un club de noapte.

De cealaltă parte, Putin, în vârstă de 68 de ani, nu a recunoscut că este tatăl Luizei și neagă că ar fi avut o relație cu mama acesteia, care rămâne discretă în privința speculațiilor.

Totuși, Hassan Ugail, un expert în grafică computerizată de la Bradford University, susține că fata de 18 ani seamănă ”izbitor” cu Putin și ar fi înrudiți. În plus, numele ei Vladimirova, însemnând că prenumele tatălui ei este Vladimir, potrivit tradiției rusești.

Citește și: Cum arată fiica secretă a lui Vladimir Putin. Adolescenta de 17 ani duce o viață de lux și face furori pe rețelele sociale

Relația lui Putin cu Svetlana s-a încheiat când președintele a început legătura romantică cu gimnasta olimpică Alina Kabaeva, care are acum 37 de ani, cea care conduce o companie media de propagandă pro-Kremlin.

Putin are două fete adulte, Maria, 36 de ani și Katerina, 34 de ani, din căsătoria cu fosta doamnă a Kremlinului, Lyudmilla Putina, care s-a încheiat în 2013.

 

Intrebarea zilei

Anul acesta marcați cumva Halloween-ul?

Partenerii Nostri