Printesa Beatrice de York
Actualitate

Printesa Beatrice ar fi trebuit sa se numeasca Annabel

Prințesa Beatrice, extrem de tristă după moartea fostului iubit. Paolo ar fi fost dependent de droguri și de jocurile de noroc

Prințesa Beatrice ar fi extrem de tristă după moartea fostului ei iubit, Paolo Liuzzo, care a fost găsit decedat într-o cameră de hotel din Miami, Statele Unite ale Americii.  Potrivit primelor informații, acesta și-ar fi pierdut viața în urma unei supradoze de droguri. 

Prințesa Beatrice, care este fiica prințului Andrew, a început să iasă la întâlniri cu Liuzzo în 2005, când ea avea doar 17 ani, iar el 24. S-au despărțit, însă, un an mai târziu, în 2006.

Christmas Day church service, St. Mary Magdalene Church, Sandringham, Norfolk, UK - 25 Dec 2023
Prințesa Beatrice. Profimedia

Potrivit unor surse citate de jurnaliștii de la The Sun, vestea că Liuzzo s-a stins din viață ar fi întristat-o foarte tare pe Beatrice.

Citește și: Sarah Ferguson, ducesa de York, adevărul despre căsnicia prințului Harry cu Meghan Markle: Cred că Diana ar fi de acord cu mine

Conform Daily Mail, Liuzzo a fost găsit mort după ce polițiștii au fost chemați la hotelul Miami Worldcenter. Totul s-a întâmplat pe 7 februarie, însă abia acum au ieșit la iveală informații.

Cauza decesului nu a fost raportată oficial, dar ofițerul Vega a declarat că „este investigată o moarte prin supradoză”. ”Investigația este deschisă și în derulare”, a mai spus el.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Surse apropiate lui Liuzzo vorbesc despre faptul că acesta ar fi avut probleme mari cu jocurile de noroc, dar și cu drogurile, motiv pentru care ar fi fost copleșit de datoriile pe care le-ar fi acumulat.

„Paolo nu se descurca deloc bine în plan personal”, a declarat unul dintre prietenii lui Liuzzo pentru The Sun.

„A început să ia o mulțime de medicamente, dar apoi a ajuns să ia cocaină și droguri mai puternice. Totul s-a desfășurat prea repede și cu toții ne-am temut pentru el”, a mai precizat sursa respectivă.

Liuzzo s-ar fi luptat cu drogurile și ar fi fost arestat în Australia pentru o serie de infracțiuni, inclusiv deținerea de cocaină. El a fost arestat pe Gold Coast pe 27 septembrie 2009, după ce a intrat cu o mașină închiriată de 90.000 de dolari într-un semafor. La acea vreme, în vârstă de 27 de ani, acesta nu a plătit nici cazarea și nici facturile de restaurant la cazinoul Conrad Jupiters.

Citește și: Sarah Ferguson, dezvăluire neașteptată la 25 de ani de la moartea prințesei Diana. Momentul în care cele două au fost arestate

Autoritățile din Australia l-au acuzat pe Liuzzo de fraudă, utilizarea ilegală a unui vehicul motorizat, deținerea a două grame de cocaină și conducere neglijentă. Liuzzo a pledat vinovat și a primit o amendă de 5.000 de dolari.

Cum ar fi început relația dintre prințesa Beatrice și Liuzzo

Liuzzo, care era din Woodbury, New York, era considerat un american care provine dintr-o familie bună în momentul în care a început povestea de iubire dintre el și Beatrice.

Aceștia s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni și au început să iasă împreună în iulie 2005. Și-au ținut secretă relația pentru aproape un an, dar apoi s-au despărțit în mai 2006, după ce bărbatul a fost acuzat de omor din culpă, iar informația a ajuns în presă, stârnind un scandal uriaș.

În ciuda trecutului controversat, Andrew și Ferguson au încurajat relația lui Beatrice cu acesta. În 2007, familia regală a trecut printr-un moment stânjenitor, după ce s-a spus că Liuzzo a fumat marijuana în prezența lui Beatrice, a surorii ei, Eugenie și a mamei lor, Sarah Feruguson, în timp ce se aflau în vacanță în Jamaica.

 

 

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri