Prințesa Charlene
Actualitate

Prințesa Charlene, cea mai bună apariție de când s-a întors în Monaco. / Foto: Profimedia

Prințesa Charlene, cea mai bună apariție de când a revenit acasă. A strălucit într-o rochie verde, iar fanii au fost extaziați

După ce în ultimul an a fost ferită de lumina reflectoarelor, prințesa Charlene a revenit în forță și în săptămânile ce tocmai au trecut a bifat mai multe apariții publice. În weekend, aceasta a strălucit la brațul soțului ei.

Charlene de Monaco a îmbrăcat o rochie verde, lungă și fluidă, care i-a venit frumos pe un umăr și pe care a accesorizat-o cu bijuterii și sandale aurii. Blonda a ieșit în evidență la Festivalul de televiziune Monte-Carlo, la care l-a însoțit pe prințul Albert. 

Citește și: Prințesa Charlene de Monaco, prima apariție publică după mai bine de un an de zile. E complet schimbată cu părul blond platinat

printesa charlene
Prințesa Charlene, cea mai bună apariție de când s-a întors în Monaco. / Foto: Profimedia

Aceasta a fost prima apariție a prințesei după ce s-a vindecat de Covid-19. A discutat și a pozat cu oamenii strânși la eveniment, a zâmbit și a părut din ce în ce mai apropiată de imaginea vechii Charlene din vremuri mai bune, așa cum au remarcat și admiratorii ei. "S-a întors!", au exclamat aceștia, conform celor de la People.

Prințea Charlene s-a întors în Monaco acum câteva luni

printesa charlene si printul albert
Prințul Albert și prințesa Charlene au participat împreună la un eveniment. / Foto: Profimedia

Prinţesa Charlene de Monaco, absentă de multă vreme din principatul monegasc, din cauza unor probleme de sănătate, "a revenit de curând în Monaco", a anunţat familia regală într-un comunicat dat în luna martie.

"În acord cu medicii ei şi în condiţiile în care convalescenţa sa este pe calea cea bună, Alteţele lor au convenit împreună ca prinţesa Charlene să poată să îşi continue de acum înainte convalescenţa în principat, alături de soţul ei şi de copiii lor. Prinţesa Charlene tocmai a revenit în Monaco. Următoarele săptămâni ar trebui să îi permită prinţesei să se însănătoşească complet şi să poată să îşi reia progresiv activităţile oficiale. Pentru a facilita vindecarea sa completă, are nevoie de calm şi linişte", se arată în comunicat. Lucrurile au evoluat în bine de atunci, iar soția lui Albert de Monaco se arată din nou într-o formă bună și surâzătoare.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri