printesa charlene
Actualitate

Prințesa Charlene e de la jumătatea lui noiembrie 2021 internată într-o locație secretă, unde are parte de îngrijire. / Foto: Profimedia

Prințesa Charlene de Monaco, prima apariție publică după mai bine de un an de zile. E complet schimbată cu părul blond platinat

După luni de zile în care s-a confruntat cu probleme de sănătate și a avut nevoie de recuperare, prințesa Charlene de Monaco a fost prezentă la un eveniment public, unde a impresionat cu o nouă tunsoare.

Prințesa Charlene de Monaco, în vârstă de 44 de ani, a fost prezentă la cursa E-Prix din Monaco, unde a fost însoțită de soțul ei, prințul Albert de Monaco, dar și de cei doi copii ai lor, gemenii Jacques și Gabriella.

În imaginile surprinse de fotografi, prințesa Charlene de Monaco apare îmbrăcată într-un costum deux-pieces, format din pantaloni evazați și sacou. Aceasta a adoptat o nouă tunsoare, având părul scurt și vopsit blond platinat.

Prințesa Charlene de Monaco, prima apariție publică după mai bine de un an de zile.
Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Citește și: Prințesa Charlene de Monaco, din nou în centrul atenției. Ce ar intenționa să facă după ce se va vindeca

De cealaltă parte, soțul acesteia a îmbrăcat niște pantaloni bej, pe care i-a asortat cu o cămașă albă și un sacou. Princhideii familiei au optat, însă, pentru ținute ceva mai lejere, și anume Gabriella pentru o rochie scurtă, albă, asortată cu un pulover, iar Jaques pentru pantaloni scurți de costum, tricou alb și un sacou gri, purtat descheiat.

Prințesa Charlene de Monaco, prima apariție publică după mai bine de un an de zile.

Prințesa Charlene de Monaco și-a petrecut cea mai mare parte a timpului jucându-se cu prințesa Gabriella. Ba mai mult, cele două au fost fotografiate și la ceremonia de premiere, când i-au înmânat trofeul lui Mitch Hunt, care a obținut locul al doilea la evenimentul sportiv.

.Prințesa Charlene de Monaco, prima apariție publică după mai bine de un an de zile.

De cealaltă parte, prințul Albert de Monaco și fiul lui, Jacques, au fost fotografiați în timp ce-i înmânau trofeul lui Stoffel Vandoorne, care s-a clasat pe primul loc.

Evenimentul E-Prix din Monaco, care marchează începutul sezonului de raliu din Monaco, a fost prima apariție publică a prințesei Charlene în mai bine de un an de zile.

Prințesa Charlene de Monaco, prima apariție publică după mai bine de un an de zile / Profimedia Images

Prințesa Charlene s-a întors de curând în Monaco

Înoarcerea prințesei Charlene în Monaco a fost confirmată la începutul lunii martie, după ce a petrecut aproape un an departe de familia ei în timp ce se lupta cu o infecție la urechi, nas și gât. Vestea a fost dată printr-un comunicat transmis de Palat, confirmând și „recuperarea încurajatoare” a acesteia. 

„În acord cu medicii ei şi în condiţiile în care convalescenţa sa este pe calea cea bună, Alteţele lor au convenit împreună ca prinţesa Charlene să poată să îşi continue de acum înainte convalescenţa în principat, alături de soţul ei şi de copiii lor. Prinţesa Charlene tocmai a revenit în Monaco. Următoarele săptămâni ar trebui să îi permită prinţesei să se însănătoşească complet şi să poată să îşi reia progresiv activităţile oficiale. Pentru a facilita vindecarea sa completă, are nevoie de calm şi linişte”, se arată în comunicat.

Citește și: Prințul Albert, noi declarații despre starea de sănătate a prințesei Charlene. Ce se întâmplă cu aceasta

Prințesa Charlene, în vârstă de 44 de ani, a fost internată într-un spital din apropiere de Monaco în luna noiembrie, soțul ei dezvăluind în decembrie că „se recuperează într-o manieră satisfăcătoare și liniștitoare”. Prințul Albert și copiii au vizitat-o ​​pe aceasta la unitatea de tratament în timpul sărbătorilor de Crăciun.

Cuplul regal și-a marcat a zecea aniversare de nuntă în iulie anul trecut, dar a trebuit să petreacă ziua separată, deoarece prințesa se afla încă în Africa de Sud, unde a suferit mai multe proceduri pentru infecția ORL.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri