printesa charlene
Actualitate

Prințesa Charlene de Monaco, din nou cu zâmbetul pe buze. / Foto: Profimedia

Prințesa Charlene și-a cucerit admiratorii cu eleganța ei înnăscută: "Nu are nevoie de diademe și cercei de jumătate de kilogram"

Prințesa Charlene de Monaco și-a regăsit zâmbetul cuceritor, după problemele de sănătate cu care s-a luptat aproape un an. Aceasta a fost invitată la o gală de Crăciun în Principat, acolo unde a participat fără soțul ei și fără copiii lor.

Părul blond platinat a fost, parcă, mai scurt ca oricând, dar s-a potrivit de minune cu machiajul luminos purtat de fosta înotătoare și cu trăsăturile chipului ei. Îmbrăcată într-o rochie lungă, bleumarin, cu aplicații din paiete strălucitoare, Charlene a fost la înălțime. Aceasta a fost amfitrioana balului ținut sub egida fundației care-i poartă numele. 

Citește și: Prințesa Charlene de Monaco, imagine rară cu gemenii ei. Fanii au reacționat imediat: ”Ce frumoși sunt, Gabriella e copia ta!”

printesa charlene
Prințesa Charlene a participat la o gală de Crăciun. / Foto: Profimedia

Admiratorii prințesei au comentat îndelung apariția acesteia: "Charlene e imaginea eleganței și a grației. O eleganță atât de simplă! Absolut uimitoare"; "Nu are nevoie de diademe, de cercei care cântăresc jumătate de kilogram sau de coliere la gât .... clasa este dată de eleganța ei minimală. În ceea ce mă privește, e sublimă"; "Prințesa Charlene este cea mai frumoasă și cea mai distinsă".

Revistele de modă au spus deseori despre Charlene că are capacitatea de a se metamorfoza de la ținute pline de glamour la cele grunge și că este exemplul perfect în ceea ce privește garderoba unei prințese moderne.

Citește și: Prințesa Charlene nu se mai ascunde. Soția prințului Albert i-a surprins pe turiștii care au vizitat Palatul din Monaco zilele trecute

Anul trecut în timpul unei vizite în Africa de Sud, soția prințului Albert s-a ales cu o gravă infecție ORL, pentru care a fost operată și care a ținut-o departe de familia sa luni bune, pentru că nu avea voie să urce în avion. Când s-a întors în Europa, aceasta a intrat în tratamente și recuperare și de abia în martie a ajuns din nou în sânul familiei sale.

Foto: Profimedia

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri