Prințesa Charlene/ Foto: Instagram
Divertisment

Prințesa Charlene/ Foto: Instagram

Prințesa Charlene nu se mai ascunde. Soția prințului Albert i-a surprins pe turiștii care au vizitat Palatul din Monaco zilele trecute

Prințesa Charlene de Monaco a oferit unui grup de turiști cel mai bun suvenir în timp ce aceștia se aflau în vizită a Palatul din Monaco. Soția prințului Albert a stat alături de vizitatori și a făcut o mulțime de poze cu aceștia. 

În timpul ce vizitau luni Palatul din Monaco, mai mulți turiști s-au întâlnit în mod neașteptat cu prințesa Charlene. Regalul în vârstă de 44 de ani a împărtășit îmbrățișări neoficiale cu vizitatorii și s-a fotografiat cu tot grupul, înainte de a se alătură chiar ea la vizita organizată și a vedea o serie de comori ale palatului. 

Prințesa Charlene/ Foto: Instagram
Prințesa Charlene/ Foto: Instagram

Îmbrăcată într-o jachetă neagră Louis Vuitton fără mâneci, Charlene, care este mama gemenilor în vârstă de șapte ani, prințul Jacques și prințesa Gabriella, pe care îi împarte cu soțul său, prințul Albert, a părut fermecată de plimbarea prin palat împreună cu turiștii. Vizita a avut loc în Grand Apartments și Sala Europei, iar frescele palatului și picturile de pe tavan au fost expuse public pentru prima dată în această lună.

Citește și: Ce mesaj i-a transmis prințesa Charlene prințului Albert cu ocazia aniversării lor. Nimeni nu se aștepta la aceste cuvinte

Prințesa Charlene/ Foto: Instagram
Prințesa Charlene/ Foto: Instagram

Apariția surpriză a prințesei Charlene marchează una dintre puținele sale ieșiri în public de când a revenit în lumina reflectoarelor, la începutul acestui an. 

Prințesa Charlene de Monaco, gest neașteptat față de soțul ei după ce s-a vorbit despre un divorț iminent

Despre relația dintre prințesa Charlene și prințul Albert de Monaco s-a vorbit mult de-a lungul timpului, însă acum cei doi și-au surprins fanii din toate colțurile lumii cu un gest neașteptat. Charlene de Monaco, în vârstă de 44 de ani și prințul Albert, în vârstă de 64 de ani, au călătorit în Norvegia, unde au participat la deschiderea expoziției Sailing the Sea of Science ce a avut loc în Oslo.

Cei doi au fost însoțiți de gemenii lor, prințul Jacques și prințesa Gabriella, în vârstă de șapte ani, iar în timpul evenimentului au părut foarte relaxați și apropiați. Ba mai mult, la un moment dat, prințesa Charlene și-a îmbrățișat soțul, gest neașteptat din partea ei, mai ales că în ultimele luni s-a vorbit mult despre un posibil divorț între cei doi. 

Citește și: Prințesa Charlene, cea mai bună apariție de când a revenit acasă. A strălucit într-o rochie verde, iar fanii au fost extaziați

Îmbrăcată într-un costum deux-piece, prințesa Charlene a părut într-o formă de invidiat, iar ținuta ei a fost completată de niște cercei cu diamante, precum și de un machiaj discret.

Ca întotdeauna, ea și-a îndreptat atenția către cei doi copii ai lor, însă la un moment dat a fost fotografiată în timp ce-și îmbrățișa soțul și-l privea atentă. Deși poate părea un gest banal, acesta este unul neobișnuit pentru cei doi, de-a lungul timpului vorbindu-se despre răceala dintre ei în timpul aparițiilor publice. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri