familie printul william si kate middleton (2)
Actualitate

Prințul William, Kate Middleton și cei trei copii ai lor, la concertul de colinde din 2023 / Foto: Profimedia

Prințesa Charlotte, vedeta din felicitarea de Crăciun a familiei regale. Toți s-au mirat ce mare s-a făcut: "Parcă ieri avea 3 ani"

Membrii familiei regale britanice au făcut publice imaginile de pe felicitările lor de Crăciun. Regele Charles al III-lea a ales  o fotografie de la încoronarea din acest an, în care apare alături de soția lui, regina Camilla, în timp ce prințul William și Kate Middleton s-au pozat cu cei trei copii ai lor.

Regele şi Regina Camilla au publicat o imagine în care ei poartă robe şi coroane, în sala tronului de la Palatul Buckingham, în timpul încoronării din 6 mai.

Regele şi regina au fost surprinşi de fotograful Hugo Burnand, aceasta fiind a doua felicitare de Crăciun în care regele Charles apare ca monarh.

Citește și: Momentul când prințesa Diana i-a prins pe Charles și Camilla împreună: „Nu mă trata ca pe o idioată”

felicitare de craciun 2023 regele charles
Felicitarea de Crăciun 2023 a regelui Charles și a reginei Camilla / Foto: Profimedia

Cei doi stau unul lângă celălalt, regele Charles purtând Coroana de stat imperială, iar regina Camilla, pe cea a Reginei Maria. Charles apare în tunica de încoronare şi roba făcută din catifea de mătase purpurie, brodată cu aur şi purtată şi de regele George al VI-lea, în 1937.

Prințul și prințesa de Wales au ales o imagine alb-negru

În acelaşi timp, prinţul şi prinţesa de Wales au făcut publică o fotografie alb-negru a familiei lor. Cu toții apar în jurul prinţesei Charlotte, care stă pe un scaun. Toți cinci poartă cămăşi albe, iar Catherine, prinţesa de Wales, şi fiica sa, Charlotte, în vârstă de opt ani, poartă blugi, în timp ce prinţul de Wales poartă pantaloni negri, la fel ca cei doi fii, prinţul George (10 ani) şi prinţul Louis (5 ani).

Citește și: Prințul George știe deja că într-o zi va fi rege. Cum se asigură William și Kate că nu-l copleșesc de pe acum viitoarele îndatoriri

felicitare de craciun printii de wales
Prințul William, Kate Middleton și cei trei copii ai lor, în felicitarea de Crăciun 2023 / Foto: Profimedia

Indiscutabil, cea care a furat toată atenția a fost Charlotte. Pusă în prim-plan, pe scaun, fetița de 8 ani a părut mai degrabă o adolescentă, a afișat o postură sigură și un zâmbet larg, având și părul lung lăsat liber. Oamenii au observat imediat asta și au lăsat comentarii pe Instagram. "Ce dulce! Au crescut așa de mult! Doar uitați-vă la Charlotte"; "Parcă ieri avea 3 ani"; "Charlotte seamănă cu tăticul ei"; "Charlotte e superbă și arată ca o mică regina Elisabeta"; "Regina stă pe tronul ei"; "Wow, Charlotte e așa înaltă și matură"; "Charlotte este cea care conduce lucrurile în familie".

Imaginea a fost făcută de fotograful Josh Shinner, care a mai imortalizat vedete precum Florence Pugh, Jodie Comer şi Sam Smith.

Citește și: Gestul prințesei Charlotte care a făcut-o pe mama ei să roșească. Imaginile surprinse cu fiica prințului William au devenit virale

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Membrii familiei regale fac publice de obicei imagini festive oficiale, care apar pe felicitările de Crăciun trimise prietenilor, familiei şi colegilor.

Catherine a ţinut anualul concert de colinde la Westminster Abbey, vineri, iar moaşe, educatoare şi persoane care au avut un an plin de încercări s-au aflat printre cei 1.500 de participanţi.

Corul de la Westminster Abbey a cântat, alături de Beverley Knight şi Adam Lambert, în timp ce William, Micheal Ward, Emma Willis, Roman Kemp şi Jim Broadbent au oferit momente de lectură.

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri