King Charles III, Queen Camilla, Other royals' First Official Portraits Revealed
Actualitate

Regele Charles, alături de familia sa, după încoronare. Profimedia

Prințesa pe care regele Charles se va baza pe parcursul domniei sale. Este „cel mai muncitor membru din familia regală”

Poziționarea prințesei Anne lângă regele Charles, în portretul oficial de după încoronare, arată cât de mult „se va baza” suveranul britanic pe „cel mai muncitor membru al familiei regale”, susține un expert citat de Daily Mail.

„Regele știe cât de populară este Anne, așa că nu e întâmplător că se află alături de el”

Așezarea prințesei lângă fratele ei în această fotografie istorică nu a fost una întâmplătoare, este un gest „semnificativ” și arată cât de mult o apreciază și cât de intens se va baza Charles pe sora lui, pe parcursul domniei sale, a explicat specialistul în relații publice Richard Fitzwilliams.

În imaginea în care Charles, în vârstă de 74 de ani, și regina Camilla, în vârstă de 75 de ani, apar alături de membrii familiei regale, Anne, în vârstă de 72 de ani, a îmbrăcat uniforma militară.

„Anne are un rol important în familia regală de atâta vreme, are experiență”, a explicat Fitzwilliams.

„Regele știe cât de populară este ea, așa că nu este întâmplător că se află alături de el. Arată cât o apreciază și cât de mult se va baza pe ea, Anne fiind o persoană extrem de îndrăgită. Oamenii știu cine este și o respectă, iar acesta e un lucru foarte important”.

Richard a adăugat că în portretul familiei regale apar „oamenii pe care regele se poate baza”.

Ce poreclă adorabilă are prințul Louis! Cum îl alintă Kate Middleton pe mezinul ei poznaș

Anne și Charles, mai apropiați ca niciodată

Charles și-a dorit-o pe Anne alături în timpul festivităților de încoronare și pentru că sunt atât de apropiați încă din copilărie. După moartea mamei lor, în septembrie, Anne a devenit un confident cheie al noului rege.

Alături de Elisabeta a II-a, prințesa Anne a fost un pilon principal în viața lui, iar surse din interior au dezvăluit că în ultimele luni ei sunt mai apropiați ca niciodată.

Charles și Anne, care s-au născut la doar 21 de luni distanță, se delectează unul în compania celuilalt, împărtășind același simț al umorului, dragostea pentru mediul rural și pentru tot ce este de natură scoțiană. Relația lor a fost comparată cu cea pe care regretata Elisabeta a II-a a avut-o cu sora sa, prințesa Margareta.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri