printul louis si kate middleton
Actualitate

Prințul Louis, năzdrăvanul din familia regală britanică / Foto: Profimedia

Ce poreclă adorabilă are prințul Louis! Cum îl alintă Kate Middleton pe mezinul ei poznaș

La orice eveniment participă, prințul Louis, cel mai mic dintre cei trei copii ai prințului și prințesei de Wales, fură toată atenția. Nu stă locului o clipă, face mutrișoare delicioase și gesticulează continuu. După încoronarea regelui Charles, la care a și participat, prințul Louis, sora lui, Charlotte, și fratele cel mare, George, au mers cu părinții lor la un eveniment în aer liber.

Curios, cu un spirit temerar și dornic să încerce orice activitate care implică multă mișcare, Louis, în vârstă de cinci ani, a participat la  primul lui angajament regal. Prințul și prințesa de Wales și cei trei copii ai lor s-au pus pe treabă în natură, alături de un grup de cercetași. Louis a încercat să tragă cu arcul, s-a urcat cu tatăl lui în cabina unui tractor, a cărat cu roaba și a mâncat bezele din spumă proaspăt încălzite într-un foc de tabără.

Citește și: Motivul pentru care prințul Louis a purtat pantaloni scurți în ziua de Crăciun. Familia Regală nu poate trece peste această tradiție

printul louis si kate middleton
Prințul Louis, atent la indicațiile mamei lui / Foto: Profimedia
Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Cu această ocazie, publicul a aflat și cum îl alintă Kate Middleton pe fiul ei cel mic. În timp ce se aflau în jurul focului unde făceau bezelele, prințesa de Wales a fost auzită când îl îndemna pe Louis să arunce un băț în foc. "Bagă asta în foc, Gândăcelule Lou (Lou Bug)", i-a spus Kate micuțului poznaș care a gustat cu poftă din bezelele moi.

Poreclele adorabile sunt un lucru obișnuit în familia regală. Kate îi spune lui Charlotte "Lottie" sau "Poppet", în timp ce prințul George îl strigă "Pops" pe tatăl lui, prințul William.

Citește și: Prințul Louis, scene drăgălașe la încoronarea regelui Charles. Fiul lui William a furat toate privirile în timpul ceremoniei

printul louis si printul william
Prințul William și prințul Louis / Foto: Profimedia

"Louis a fost foarte entuziasmat și a făcut o treabă grozavă. A fost determinat să facă totul de unul singur. A reușit să bage pensula de tot în găleata cu vopsea și să ne acopere cu vopsea pe câțiva dintre noi. A făcut o treabă grozavă", a spus una dintre persoanele care au participat la evenimentul în aer liber. Femeia a remarcat și cât de grijulie și atentă era prințesa Charlotte cu fratele ei mai mic: "Îl sfătuia, bineînțeles. Îi spunea: Nu face asta, Louis".

Citește și: Gestul pe care l-a făcut prințul Louis în fața lui Kate Middleton. Ducesa de Cambridge a fost copleșită de energia fiului său

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?