printul albert de monaco
Actualitate

Albert de Monaco și Nicole Coste au împreună un băiat de 18 ani. / Foto: Profimedia

Prințul Albert de Monaco, furios pe mama fiului său cel mare, după ce aceasta a făcut comentarii la adresa prințesei Charlene

Princțul Albert de Monaco este furios pe fosta lui iubită, Nicole Coste, după ce aceasta a făcut câteva comentarii la adresa prințesei Charlene.

Citește și: Ce face prințul Albert de Monaco în timp ce așteaptă ca prințesa Charlene să se întoarcă acasă

Nicole este mama fiului cel mare al prințului de Monaco, Alexandre Grimaldi-Coste. Aceasta ar fi spus că Charlene a schimbat camera băiatului după ce actualul cuplu regal din Monaco s-a logodit și că l-ar fi mutat pe Alexandre în aripa personalului de serviciu. Potrivit Hello Magazine, Coste, fostă stewardesă, a făcut această afirmație în revista Paris Match din urmă cu două luni.

nicole coste
Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Citește și: Cum arată copiii nelegitimi ai prințului Albert de Monaco. Jazmin Grimaldi, invitată la majoratul fratelui său vitreg, Alexandre

"A fost nepotrivit. Tocmai ce mă informase că va lansa ceva public. Mă gândeam că este vorba despre o poză aniversară. A fost total deplasat, am fost furios când am descperit ce a zis", a declarat suvernaul monegasc pentru publicația franceză Point de Vue. Acesta a mărturisit că a fost total luat prin surprindere de comentariul lui Nicole și că s-a supărat că aceasta nu a fost transparentă în momentul în care l-a contactat pentru a-i spune că va vorbi cu presa.

 

Prințul Albert de Monaco are doi copii nelegitimi

jazmin grimaldi, alexandre grimaldi

Citește și: Prințesa Charlene de Monaco a făcut publice imagini care au stârnit îngrijorare printre fani: ”Pari foarte slăbită!”

Pe lângă gemenii de șase ani pe care-i are cu prințesa Charlene, Albert de Monaco mai are doi copii din relații anterioare, pe care i-a recunoscut ulterior.

Jazmin are 29 de ani, este actriță și cântăreață de operă. Mama ei este americanca Tamara Rotolo, de profesie agent imobiliar, pe care prințul a întâlnit-o în timpul unei vacanțe în sudul Franței. Un test ADN făcut în mai 2006 a arătat că Albert de Monaco este tatăl lui Jazmin.

Alexandre Grimaldi-Coste abia a împlinit 18 ani și este rodul relației cu Nicole Coste, o fostă stewardesă din Togo. Albert l-a recunoscut în 2005, cu puțin timp înainte de a prelua tronul. Nici Jazmin și nici Alexandre nu sunt în linia de succesiune la tron.

Foto: Profimedia, Instagram

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?