printul albert si printesa charlene
Divertisment

Prințesa Charlene și prințul Albert / Foto: Profimedia

Ce face prințul Albert de Monaco în timp ce așteaptă ca prințesa Charlene să se întoarcă acasă

A trecut o săptămână de când prințul Albert de Monaco susținea că soția sa, prințesa Charlene, se va întoarce în Monaco. De atunci, nu se mai știe nimic despre ea, însă acesta își continuă viața liniștit, fiind surprins în oraș, alături de cei doi copii ai săi.

Prințul Albert de Monaco a participat la summit-ul COP26, ce s-a desfășurat în Glasgow, în această săptămână, însă înainte de a participa la acest eveniment, el a profitat de câteva momente libere pentru a le oferi copiilor săi o experiență de neuitat.

Citește și: Ce actriță de top a înlocuit-o pe prințesa Charlene la brațul lui Albert de Monaco, la două evenimente din ultima săptămână

Mai exact, prințul Albert, în vârstă de 63 de ani, s-a aflat la sfârșitul săptămânii trecute în Germania, acolo unde și-a dus copiii în Europa Park din Rust, unde aceștia s-au distrat pe cinste.

Într-un clip făcut public pe rețelele sociale, Gabriella și Jacques apar în timp ce se uită alături de tatăl lor la paradă și vizitează atracțiile turistice.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

De asemenea, săptămâna trecută, acesta a dezvăluit, în cadrul unui interviu pentru People, că în timpul summit-ului din Glasgow, gemenii vor fi cu el, întrucât se află în vacanță.

”Sunt în vacanță. Nu am vrut să-i las singuri în Monaco. Vom petrece timp împreună înainte ca mama lor să revină acasă.”, a mai spus acesta.

Citește și: Prințul Albert de Monaco, primele declarații despre divorțul de Charlene de Monaco: ”Nu a plecat pentru că era supărată pe mine!”

Ce spunea Albert de Monaco despre prințesa Charlene

Prințesa Charlene s-ar putea întoarce acasă în câteva săptămâni, a transmis presei Albert de Monaco. Încântat că soția sa se simte mai bine și a depășit problemele de sănătate, acesta așteaptă cu nerăbdare să o aibă din nou la brațul său.

Citește și: Prințesa Charlene de Monaco a făcut publice imagini care au stârnit îngrijorare printre fani: ”Pari foarte slăbită!”

Problemele de sănătate o țin de mult timp pe prințesa Charlene blocată în Africa de Sud, acolo unde a plecat în primele luni ale anului pentru a lua parte la o campanie împotriva braconajului. S-a ales cu o puternică infecție ORL, pe care a contractat-o în luna mai, ce a făcut-o să ajungă la spital de câteva ori, ba chiar și pe masa de operație. Acum, soțul său, Albert de Monaco, le-a transmis celor de la publicația People cele mai recente vești despre starea consoartei sale.

Albert de Monaco a declarat că prințesa Charlene se va întoarce în Regat "foarte curând" și că așteaptă ca medicii să-i dea undă verde chiar zilele acestea pentru a călători. "E într-o formă fizică bună și într-o dispoziție și mai bună. Va fi aici înainte de Ziua Națională, 19 noiembrie. Cu mult înainte. Bineînțeles că îi este dor de copii. Și ei, la rândul lor, îi simt lipsa. Tuturor ne este dor de ea", a transmis prințul monegasc.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?