Prințul George, replică inedită spusă unui coleg de clasă
Actualitate

Prințul George, replică inedită spusă unui coleg de clasă / Getty Images

Prințul George, fiul lui William și al lui Kate Middleton, replică tăioasă la adresa unui coleg: ”Tatăl meu va fi rege într-o zi!”

Prințul George, fiul cel mare al prințului William și al lui Kate Middleton, știe foarte bine cine este, deși are doar nouă ani, iar dovada este o replică pe care i-ar fi spus-o unui coleg de clasă.

Prințul George, în vârstă de doar nouă ani, este fiul cel mare al lui Kate Middleton și al prințului William. În timpul unei discuții cu un coleg de clasă, acesta i-ar fi spus puștiului că ”tatăl lui va fi rege, motiv pentru care ar fi bine să aibă grijă.”, a dezvăluit Katie Nicholl în cartea ”The New Royals”, ce urmează să fie lansată cu rând.

Citește și: Meghan Markle a crezut că va deveni o Beyonce a Marii Britanii după căsătoria cu prințul Harry. Când i s-a ”năruit” acest vis

Deși prințului George i s-a spus că într-o zi va fi rege, prințul și prințesa de Wales încearcă să nu pună prea multă presiune pe el ori să-l copleșească cu responsabilități.

”Ei își cresc copiii, în special pe prințul George, cu un simț al responsabilității uriaș. Încearcă să-l facă să înțeleagă cine este, ce rol va moșteni, însă fără a pune prea multă presiune pe el.”, a scris Nicholl, potrivit Daily Mail.

”George înțelege că într-o zi va fi rege, iar la un moment dat a încercat să-și sperie un coleg la școală spunând: <<Tatăl meu va fi rege într-o zi, așa că ar fi bine să ai grijă!>>”, a mai precizat jurnalista. 

The State Funeral of Her Majesty The Queen, Service, Westminster Abbey, London, UK - 19 Sep 2022
Regina consoartă Camilla, Catherine prințesa de Wales, prințul George și prințesa Charlotte. Profimedia

Citește și: Motivul pentru care Tyler Perry i-a lăsat pe prințul Harry și pe Meghan în casa lui: „A fost o perioadă foarte dificilă pentru ei”

Kate Middleton admiră felul în care soții Wessex și-au educat copiii

Potrivit autoarei Katie Nicholl, soția prințului William este o mare admiratoare a felului în care soții Wessex, Edward și Sophie, și-au educat copiii.

Citește și: Povestea neștiută a contesei de Wessex. Cum a devenit „comoara” reginei Elisabeta a II-a care o considera „a doua ei fiică”

În ciuda faptului că părinții lor sunt membri ai familiei regale, copiii, care sunt cei mai mici nepoți ai Reginei Elisabeta a II-a și ai Prințului Philip, au crescut fără titluri de ASR și în afara ochiului publicului.

lady louise windsor
Lady Louise Windsor este fiica prințului Edward. / Foto: Profimedia

Kate (40 de ani) a admirat modul în care Edward și Sophie Wessex au reușit să le ofere fiicei și fiului lor o copilărie normală, liniștită, deși sunt fețe regale. În timpul pandemiei, Sophie Wessex (57 de ani) a mărturisit că își dorește ca cei doi să crească cu o etică puternică a muncii. Ceea ce s-a și întâmplat: după ce a terminat școala, în iunie, Lady Louise Windsor și-a luat un loc de muncă de vară, la un centru de grădinărit. Autoarea a notat că aceasta a câștigat 6,83 lire sterline/oră.

Citește și: Lady Louise, nepoata reginei Elisabeta, și-a luat un job de vară la care e plătită cu salariul minim. La toamnă începe facultatea

În august, palatul Buckingham a confirmat că aceasta va urma Universitatea St. Andrews, călcând astfel pe urmele vărului ei, prințul William.

Nu s-a decis încă dacă Louise va lucra în interiorului familiei regale după absolvire.

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri