Printul Harry si Meghan Markle
Actualitate

Printul Harry si Meghan Markle sunt fericiții părinți a doi copii. / Foto: Profimedia

Prințul Harry, dezvăluiri despre preocupările celor doi copii ai săi. Mezina Lilibet a făcut primii pași la nici un an: "Sunt mândru"

Prințul Harry e un tătic mândru! Ducele de Sussex a făcut câteva dezvăluiri despre familia lui. Aflat în prezent în Olanda, pentru Jocurile Invictus, acesta este mereu cu gândul la copiii lui, Archie, care va împlini trei ani în luna mai, și Lilibet Diana, mezina de 10 luni.

Harry a mărturisit că abia așteaptă ca fiul și fiica sa să crească pentru a-i putea aduce la Jocurile Invictus, mai ales că Archie se arată deja interesat de competiția sportivă care pune la start veterani de război răniți.

"I-am arătat lui Archie un clip din competițiile de baschet și rugby în scaun cu rotile, de la Jocurile Invictus din Sidney, și a fost absolut încântat. I-am explicat despre cei care nu aveau picioare sau care aveau alte răni vizibile. Nu pentru că a întrebat, ci pentru că am vrut să-i spun. Copiii înțeleg foarte multe și să văd asta prin ochii lui a fost incredibil pentru că era onest și nefiltrat", a declarat prințul pentru People.

Citește și: Imaginea sfârșitului de an! Prima poză cu Lilibet, fiica prințului Harry și a lui Meghan Markle, în cel mai adorabil portret de familie

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Despre micuța sa de doar 10 luni, Lilibet Diana, ducele de Sussex a declarat: "În acest moment, prioritatea sa este să țină pasul cu fratele ei. A făcut primii pași chiar acum câteva zile. Sunt un tată mândru".

Citește și: Cei doi copii îi sunt mereu aproape! Cum și-a arătat Meghan Markle dragostea față de Archie și Lilibet în clipul ei aniversar

Prințul Harry și-a exprimat respectul și admirația pentru toți militarii care sunt și părinți și, mai ales pentru cei care participă la Jocurile Invictus, întorși răniți din luptă. La Invictus a avut loc și prima ieșire oficială a cuplului Harry-Meghan, în 2017, în Toronto, iar acum, cinci ani mai târziu, cei doi și-au făcut din nou apariția la competiție, de această dată din postura de soț și soție și părinți a doi copii.

Foto: Profimedia, Getty Images, capturi YouTube

 

 

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri