Prințul Harry și Meghan Markle / Foto: Profimedia
Actualitate

Prințul Harry și Meghan Markle / Foto: Profimedia

Imaginea sfârșitului de an! Prima poză cu Lilibet, fiica prințului Harry și a lui Meghan Markle, în cel mai adorabil portret de familie

Prințul Harry și Meghan Markle au dezvăluit o surpriză cu totul specială pentru fanii lor, cu câteva zile înainte de Crăciun. Ducii de Sussex au decis să o prezinte lumii întregi pe fiica lor, Lilibet Diana. Nu oricum, ci în felicitarea făcută cu ocazia sărbătorilor. Nu lipsește nici Archie, fiul lor cel mare, care a moștenit părul roșcat al tatălui său.

Harry, Meghan, Archie și Lilibet au oferit imaginea familiei perfecte. Fericiți să fie în această formulă extinsă de patru, aceștia s-au lăsat pe mâna fotografului profesionist Alexi Lubomirski, care a surprins un instantaneu de mare efect. Îmbrăcați în blugi, desculți (cu excepția lui Meghan), relaxați și zâmbitori, ducii de Sussex își țin copiii aproape, în timp ce par mai preocupați să-i distreze pe aceștia decât să privească obiectivul camerei foto.

Citește și: Cei doi copii îi sunt mereu aproape! Cum și-a arătat Meghan Markle dragostea față de Archie și Lilibet în clipul ei aniversar

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Fotograful ales de Harry și Meghan să le facă poza specială, pe care o vor avea mereu ca amintire, a împărtășit imaginea pe contul lui de Instagram, alături de un mesaj în care recunoaște cât este de norocos pentru că a fost ales pentru această misiune. Lubomirski nu este la primul proiect alături de duci. Pentru a realiza cadrul perfect, cu toții au colaborat în alegerea unui spațiu în care să se simtă cel mai confortabil și este, cel mai probabil, chiar pragul casei din California a familiei. 

Citește și: Prințul Harry a dezvăluit ce cadou i-a dăruit regina Elisabeta a II-a fiului său: ”S-a bucurat foarte mult!”

"Acesta este unul dintre acele proiecte rare și speciale în care un om are norocul să fie implicat. Să am șansa de a continua povestea acestei familii, pe care prima dată am avut șansa de a o fotografia la logodnă, apoi în ziua nunții și în postura de cuplu căsătorit, să văd dragostea lor înflorind în acești doi copii frumoși a fost o onoare", a scris Alexi Lubomirski.

Lilibet Diana a venit pe lume în 4 iunie 2021, în timp ce fratele ei mai mare, Archie, are deja doi ani și jumătate. Prințul Harry și Meghan Markle sunt căsătoriți din mai 2018. 

Foto: Profimedia, Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri