printul harry
Actualitate

Prințul Harry / Foto: Profimedia

Prințul Harry, un nou atac virulent la adresa Casei Regale. Își acuză familia de neglijență și pe Charles că l-a făcut să sufere

În noul show al prințului Harry, pentru care a colaborat cu Oprah Winfrey, acesta face alte dezvăluiri care tulbură și mai mult relațiile cu familia regală britanică.

Fiul cel mic al prințesei Diana își acuză tatăl că l-a făcut să sufere în copilărie și întregul mecanism monarhic din familia lui că nu a făcut nimic când Meghan avea gânduri sinucigașe.

Citește și: Prințul Harry, șocat de primirea rece de la înmormântarea prințului Philip. S-ar putea retrage de la un eveniment de familie important

Prințul Harry a mărturisit că s-a simțit blocat la Palat

"The Me You Can't See" este documentarul axat pe sănătate mintală, în care Harry a povestit lucruri neștiute despre traiul în cadrul familiei regale britanice. Acesta a mărturisit că s-a simțit "neglijat" și "blocat" la Palat. Mai mult, a spus că s-a refugiat în droguri și alcool pentru a putea face față presiunii și pentru a trece peste moartea mamei sale, asta la peste 10 ani de la tragedie.

El a mai povestit că incapacitatea familiei sale de a o ajuta pe Meghan este „unul dintre principalele motive pentru plecare”, susținând că cererile sale de ajutor au fost respinse și „neglijate”.
Harry a simțit că istoria se repetă cu Meghan și se temea că o va pierde la fel cum s-a întâmplat cu Diana, mama lui.

Citește și: Prințul Harry, noi declarații care “tulbură apele” în familia regală. S-a mutat în SUA pentru “a rupe ciclul suferinței”

În cadrul interviului cu Oprah, ducele de Sussex a precizat că el și soția lui s-au simțit abandonați de rudele lui, iar acest lucru a cântărit mult în decizia de a pleca în SUA.

"Meghan se chinuia"

Meghan Markle

"Cu siguranță, nu voi mai fi intimidat niciodată să tac. Am crezut că familia mea ne va ajuta, dar fiecare întrebare, cerere sau avertisment a fost întâmpinat cu o liniște totală, neglijență totală. Patru ani am încercat să facem relația să funcționeze. Am făcut tot ce am putut pentru a rămâne acolo și a continua să ne facem rolul și jobul. Dar Meghan se chinuia. Aveam sentimentul că eram prinși în familie, nu aveam opțiunea de a pleca. În cele din urmă, când am luat decizia pentru familia mea, mi s-a spus: "Nu poți face asta". Atunci, cât de rău trebuie să fie până pot să fac asta?! Ea (Meghan - n.r.) avea de gând să-și pună capăt vieții. Nu ar fi trebuit să se ajungă aici", a mărtusit Harry în cadrul documentarului.

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle, trei ani de căsnicie: de la nunta de poveste la controversele cu familia regală

Prințul Harry, critici la adresa tatălui său

Ducele de Sussex nu l-a cruțat de critici nici pe tatăl său, prințul Charles: "Tatăl meu obișnuia să îmi spună, când eram mai tânăr, de fapt, mie și lui William ne spunea: "Ei bine, așa a fost pentru mine, așa va fi și pentru voi". Asta nu are niciun sens. Doar pentru că tu ai suferit, nu înseamnă că și copiii tăi trebuie să sufere. De fapt, dimpotrivă. Dacă ai suferit, fă tot ce poți pentru a te asigura că, indiferent de experiențele negative pe care le-ai avut, le poți corecta pentru copiii tăi. Nu este totul despre ruperea unui ciclu? Nu este vorba despre a te asigura că istoria nu se repetă?", a conchis Harry.

Foto: Getty Images, Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri