Meghan și Harry soț și soție. / Foto: Profimedia
Actualitate

Prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit în mai 2018. / Foto: Profimedia

Prințul Harry și Meghan Markle, trei ani de căsnicie: de la nunta de poveste la controversele cu familia regală

În 19 mai, Meghan Markle și prințul Harry au împlinit trei ani de când s-au căsătorit. Ceremonia fastuoasă din Marea Britanie, care transpunea în realitate un basm, a fost urmărită de milioane de oameni din întreaga lume. Iată că astăzi, în doar câțiva ani, viața ducilor de Sussex s-a schimbat radical, marcată fiind de o mulțime de controverse.

Dacă în mai 2018 nimeni nu s-ar fi gândit că Harry ar răci relațiile cu familia lui, iată că astăzi, s-a ajuns ca de abia să își mai vorbească. Mai mult, acesta s-a mutat alături de soție și fiul Archie în California, SUA, și așteaptă venirea pe lume a fiicei lui, fără a avea intenția ca în curând să se mai întoarcă la Londra.

Citește și: Adevărul despre trecutul amoros al lui Meghan Markle. Ce dezvăluiri a făcut Joshua, bărbatul cu care a avut o relație în adolescență

La câteva zile de la nunta regală, Meghan și Harry își luaseră atribuțiile în serios și începuseră să participe la evenimente alături de restul familiei regale, dar după un an și jumătate, și-au dat seama că această viață nu este pentru ei și au renunțat la îndatoriri și la viața în Marea Britanie.

Venirea pe lume a lui Archie, primul copil al ducilor de Sussex

Meghan Markle, printul Harry și Archie


În 6 mai 2019, Meghan devenea mamă pentru prima dată, când l-a adus pe lume pe Archie Harrison Mountbatten-Windsor, cea mai mare fericire și mândrie a ducilor de Sussex, însă deja cuplul începea să resimtă presiunea de a purta titluri regale. După un an, aceasta era din nou însărcinată, însă a pierdut copilul. Din fericire, a rămas din nou gravidă, iar în vara lui 2021 vca aduce pe lume o fetiță.

Renunțarea la viața din Marea Britanie

În ianuarie 2020, Meghan și Harry au anunțat că fac un pas în spate de la rolurile lor în cadrul monarhiei, devin independenți financiar și se mută în America de Nord. Inițial ajunși în Canada, cei doi s-au decis să se stabilească în apropiere de Los Angeles, în Montecito, unde au achiziționat un domeniu de 14 milioane de dolari.

Citește și: Prințul Harry i-a supărat și pe americani cu afirmațiile sale. “În curând nu va mai fi dorit nici acolo”

Interviul cu Oprah Winfrey

Meghan Markle si printul Harry


Tot în California a avut loc și recentul interviu cu Oprah, care a pus lumea pe jar. În cadrul discuției cu celebra realizatoare tv, Harry și Meghan au făcut câteva declarații uimitoare: că un membru al familiei regale s-a temut de culoarea pielii lui Archie, că Meghan a avut gânduri sinucigașe când locuia la Palat, dar și că s-au simțit izolați și fără sprijin din partea celor din familie. Prinţul Harry a mărturisit că a avut o relaţie „chiar bună” cu bunica lui, regina Elizabeta a II-a, însă de suferit a avut legătura cu tatăl lui, prinţul Charles. Despre prinţul William, fratele său, a spus că se află „pe drumuri diferite”.

Prințul Harry și Meghan Markle s-au mutat în SUA pentru "a rupe ciclul suferinței"

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

De la momentul interviului, Harry a mai avut, recent, o ieșire care i-a supărat pe mulți, în podcastul actorului american Dax Shepard. Într-o discuție despre familie și sănătate mintală, ducele de Sussex a mărturisit că Meghan a fost cea care i-a deschis ochii cu privire la viața trăită ca membru al unei familii regale, dar și că a plecat în SUA alături de soție și copil pentru a rupe "ciclul de suferință". Mai mult, acesta a recunoscut că acum aproximativ 15 ani nu își dorea "jobul" din cadrul monarhiei.

Citește și: Prințul Harry, șocat de primirea rece de la înmormântarea prințului Philip. S-ar putea retrage de la un eveniment de familie important

În legătură cu relația cu tatăl lui, prințul Charles, și cu dorința de a fi un părinte bun pentru Archie și pentru fetița ce se va naște în această vară, Harry a spus: "Nu cred că trebuie să arătăm cu degetul sau să blamăm pe cineva, dar dacă am simțit vreo formă de durere sau suferință din cauza durerii sau suferinței trăite de tatăl meu sau de părinții mei, vreau să mă asigur că voi rupe acest ciclu și nu voi transmite asta mai departe". Mai mult, acesta a insistat că din familie s-a moștenit de-a lungul a mai multor generații "o suferință genetică" și că tatăl lui s-a purtat cu el așa cum la rândul lui a fost tratat, lucru pe care vrea să-l schimbe în relația cu propriii copii.

Foto: Profimedia, Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri