RHS Chelsea Flower Show, London, Britain - 18 May 2015
Actualitate

Prințul Harry, tribut emoționat după moartea reginei Elisabeta a II-a. / Foto: Profimedia

Prințul Harry, mesaj mișcător în memoria reginei Elisabeta: "Îți sunt veșnic recunoscător". I-a mulțumit pentru sfaturi și zâmbete

Moartea reginei Elisabeta a II-a l-a adus pe prințul Harry înapoi acasă. El și soția lui, Meghan Markle, au apărut alături de prințul William și Kate Middleton în fața mulțimii strânse la Windsor, pentru a le mulțumi britanicilor pentru sprijinul lor în aceste momente grele pentru familie. Acum, a venit și rândul lui Harry să facă public propriul omagiu în memoria bunicii lui.

Ducele de Sussex a făcut public un mesaj emoționant, scris din suflet, pentru bunica lui, pe care a asemănat-o cu "o busolă călăuzitoare" datorită exemplului ei de angajament față de serviciu și datorie.

Citește și: Cum a reacționat micul prinț Louis când a aflat de moartea străbunicii sale. Kate Middleton a dezvăluit cuvintele lui venite din suflet

printul harry si regina elisabeta a II-a
Prințul Harry și regina Elisabeta a II-a, în 2015 / Foto: Profimedia

Prințul a mărturisit că prețuiește enorm timpul pe care l-a petrecut cu bunica lui. Mai mult, s-a arătat recunoscător și că suverana i-a cunoscut pe cei doi copii ai lui.

"A fost admirată și respectată la nivel global. Grația și demnitatea ei de neclintit au rămas reale de-a lungul vieții și aceasta va fi moștenirea ei veșnică", a spus prințul în primele rânduri făcute publice prin intermediul site-ului fundației sale, Archwell.

Harry a citat și cuvintele pe care Majestatea Sa le spusese după moartea soțului ei, prințul Philip: "Viața, desigur, constă în despărțiri finale, la fel ca și în prime întâlniri".

Citește și: De ce nu a mers Kate Middleton în Scoția, alături de soțul ei, pentru a fi lângă regina Elisabeta a II-a. Cele două se admirau reciproc

Prințul Harry, mesaj de suflet după moartea reginei Elisabeta a II-a

mesaj printul harry pentru regina elisabeta a II-a
Mesajul prințului Harry în memoria reginei Elisabeta a II-a. / Foto: captură archwell.com

"Buni, în timp ce despărțirea finală ne aduce multă tristețe, sunt veșnic recunoscător pentru primele noastre întâlniri: de la primele mele amintiri din copilărie cu tine, până la prima dată când ne-am văzut și tu erai comandantul meu, la momentul în care ai cunoscut-o pe draga mea soție și i-ai îmbrățișat pe strănepoții tăi iubiți. Prețuiesc aceste clipe petrecute cu tine, precum și celelalte momente speciale. Și vorbind despre prime întâlniri, îl onorăm acum pe tatăl meu în noul său rol, cel de rege Charles al III-lea. Îți mulțumesc pentru devotamentul tău, pentru sfaturile sănătoase și pentru zâmbetul molipsitor. Și noi, la rândul nostru, zâmbim când știm că tu și bunicul v-ați reunit și sunteți împreună în pace", și-a încheiat ducele de Sussex mesajul dedicat bunicii sale.

Citește și: Secretele longevității reginei Elisabeta a II-a. Care erau preferințelei ei în ceea ce privește alimentația

Foto: Profimedia

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?